Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

VR Duguláselhárítás Baranya-Tolna-Somogy megye - Pécs (Baranya)

Weboldal: https://www.vrdugulaselharitas.hu
Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100064092190625
Cím: 7627 Pécs, Dózsa György utca 46
Telefon: +36 30 468-9438
Email: villi.roland@gmail.com
.
.
Duguláselhárítás
Kamerás csatornavizsgálat
Műszeres nyomvonalkeresés/hibafelderítés

BARANYA - TOLNA - SOMOGY megye összes településén‼️
Minőségi, tiszta, precíz munka, megfizethető áron! Megfelelő lakásbiztosítással ingyenesen

BARANYA MEGYE: Pécs, Kozármisleny, Siklós, Pécsvárad, Harkány, Sásd, Komló, Szigetvár, Mágocs, Szentlőrinc, Mohács, Villány, Bóly, Szentlőrinc, Bükkösd, Orfű és környékükön lévő összes településen.
Keressen bizalommal a +36 30 468-9438 – as telefonszámon!

SOMOGY MEGYE: Kaposvár, Marcali, Barcs, Nagyatád, Igal, Csurgó, Fonyód, Tab, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonboglár, Siófok, Balatonlelle, Zamárdi és környékükön lévő összes településen.
Keressen bizalommal a +36 30 468-9438 – as telefonszámon!

TOLNA MEGYE: Bonyhád, Szekszárd, Dombóvár, Tolna, Bátaszék, Gyönk, Hőgyész, Nagymányok, Simontornya, Tamási, Paks és környékükön lévő összes településen.
Keressen bizalommal a +36 30 468-9438 – as telefonszámon!

A duguláselhárítás során nem csak a hiba elhárítására és megoldására, hanem a tisztaságra is fokozottan ügyelünk. Kitapasztalt, korszerű és folyamatosan bővülő technikával dolgozunk, ami lehetővé teszi a komplex végeredményt, a felméréstől a tökéletes megoldásig, miközben az ügyfél otthona, ami számunkra a munkaterületet jelenti, a lehető legtisztább és leghigiénikusabb maradjon. Használati tanácsokkal segítünk elkerülni a későbbiekben kellemetlenségeket okozó lerakódás kialakulásának esélyeit, ezzel csökkentve a dugulások keletkezésének kockázatát.

WC – Mosogató – kézmosó – udvari szennyvízgerinc – -szennyvízfordító akna – csapadékvíz elvezető – padlóösszefolyó – mosógéplefolyó – zuhanytálca – fürdőkád lefolyórendszereinek duguláselhárítását, tisztítását, karbantartását, vízköves, zsíros és szappanos lerakódás eltávolítását, kamerás csatornavizsgálatát, a vezetékeik nyomvonalkeresét és esetlegesen elháríthatatlan hibáiknak felderítését vállaljuk. Minőségi és eredményes megoldást garantálunk ügyfeleinknek 32mm-es és 200mm-es közötti csőátmérőben. A +36 30 468-9438 – as telefonszámon mindig elérhetőek vagyunk. A probléma bejelentését követően jellemzően aznap a rendelkezésükre tudunk állni. A hiba megállapítása/helyszíni szemle után, azonnali megoldást biztosítunk. Kérjen időpontot és árajánlatot a +36 30 468-9438 -as mindig hívható telefonszámon.


Cégünk BARANYA – SOMOGY és TOLNA megye összes településén, bárki számára elérhető/megfizethető árakon, rövid határidővel, kiszállási díj nélkül dolgozik. Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak, társas házaknak, lakásszövetkezeteknek egyaránt végzi tevékenységét. Bontás nélkül, teljes körű szolgáltatás keretein belül, duguláselhárítást, csatornatisztítást, kamerás csatornavizsgálatot, műszeres nyomvonal keresést, valamint műszeres hibafelderítést. A legkorszerűbb technológiával a legmagasabb, legkiemelkedőbb minőségben és emellett költséghatékonyan végezzük a szakmánkat, ezért is vállalunk garanciát minden munkánkra.
A megfelelő lakásbiztosítással ráadásul ingyenesen tudjuk elhárítani a problémát, ugyanis, ha a biztosításában szerepel a ,,duguláselhárítás”, mint tevékenység, akkor a munka végeztével kiállított számla ellenében a biztosító megtéríti a duguláselhárítás költségét.

Szolgáltatás:
Duguláselhárítás 0-24
Kamerás csővizsgálat
Nyomvonal/Hibafelderítés

Kiemelkedő szakértelemmel, korszerű felszereléssel és számos elégedett ügyféllel

Nagy szakértelemmel és gondos odafigyeléssel állok az ügyfelek rendelkezésére.
Gyors precíz munka.

Hívjon bizalommal:+36 30 468-9438
Ugrás a lap tetejére