Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Polgár Truck Wash Kamionmosó-ELADÓ!!! - Polgár (Hajdú-Bihar)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/kamionmoso.polgari
Cím: 4090 Polgár, Hrsz.: 0277/62
Telefon: +36704186128
Email: kamionmosopolgari@gmail.com
.
.
Tisztelt Partnereink!
Az M3-as autópálya 175 km-es lehajtójánál a Polgári Ipari Parkban, a VOLVO TRUCK Center mellett kamionok számára könnyen megközelíthető helyen várjuk Önöket minden igényt kielégítő, korszerű kamionmosónk minőségi szolgáltatásaival. A legújabb technológiával megtervezett, teljesen automatizált rendszer a biztonságra és a környezetkímélő megoldásokra helyezi a legnagyobb hangsúlyt. Személyautók részére is vállalunk gépjárműmosást.

Miért érdemes minket választani?
A Polgár Kamionmosó magas színvonalú és gyors kiszolgálást biztosít minden leendő céges és magán partnerének, hogy minden körülmények között elégedetten, kényelmesen, ellenőrizhető rendszerben vehessék igénybe komplex szolgáltatásunkat. Partnereinket hűségprogramunkkal, ingyenes szolgáltatásainkkal és szerződéskötés esetén flottakedvezménnyel várjuk.

Versenyelőny az élelmiszer, takarmány, hulladék és gyógyszerszállításban! Partnereinek garantálni tudjuk a tiszta, fertőtlenített rakfelületet. Mivel a fertőtlenítés a Polgár Kamionmosóban alkalmazott technológiába illeszkedik, flottaszerződés esetén a normál, aktív habos tisztítás részeként, az alapmosás árában kérhető. Tisztítás és fertőtlenítés egyben, ugyanazon az áron! A szállítmányozó cégeknek nem jelent semmiféle költségnövekedést.

Legyen a Partnerünk!
Szerződéskötéshez már most vegye fel a kapcsolatot velünk! Kényelmes, egyszerű ügyintézést szeretnénk biztosítani Önnek, hogy kamionjainak, tehergépjárműveinek a kamionmosóban mindig biztos helye legyen. Flottakedvezmény igénybe vehető!

Nyitva tartás 06:00-22:00

Zsoldos Mihály
ügyvezető igazgató
+36 70 418 6128
Ugrás a lap tetejére