Keresés

Cég neve

Típus

Megye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

KAMION KLINIKA-SIMON ÉS TÁRSAI KFT - Öskü (Veszprém)

Weboldal: https://kamionklinika.hu , www.simonman.hu
Facebook: www.facebook.com/Simon-%C3%A9s-T%C3%A1rsai-Kft-...
Cím: 8191 Öskü, Külterület 05/50 hrsz.
Telefon: +36-88/588-570, +36-30/9396-345 , +36-30/3855-594
Fax: +36-88/588-571
Email: iroda@simonman.hu , szerviz@simonman.hu
.
.
SZOLGÁLTATÁSAINK:

Gépjármű műszaki állapotának felmérése
A biztonságos és felelősségteljes közlekedés része, hogy gépjárművünk műszaki állapotát rendszeresen ellenőriztetjük, és szükség esetén elvégeztetjük a szervizmunkálatokat, valamint a rendszeresen esedékes műszaki vizsgák előtt is felmérjük autónk állapotát. A jármű alkatrészei az idő elteltével elhasználódnak, elkopnak, amit ha nem ellenőriztetünk és javíttatunk szakemberrel, komoly anyagi károkhoz és balesetekhez vezethetnek.

Miket fontos rendszeresen ellenőrizni, karbantartani:

Karosszéria vizsgálata: A mindennapi használatból adódó sérülések és esetleges balesetekkor keletkező rongálódások helyreállítása.
Fékek vizsgálata: A teljes fékrendszer alkatrészeinek karbantartása.
Alvázvizsgálat: Sérülések, korrózió javítása.
Futóművek vizsgálata: A teljes első és hátsó rendszer alkatrészeinek vizsgálata, cseréje, javítása.
Olaj és víz szivárgások vizsgálata: Tömítések, alkatrészek meghibásodásának ellenőrzése, javítása.
Gumiabroncsok vizsgálata: Sérülések, kopások, felnik ellenőrzése.
Világító és villamos berendezések vizsgálata: Fényszórók, index, féklámpák tesztelése, villamos berendezések ellenőrzése.
A rendszeres műszaki állapot felméréssel és karbantartással megelőzhetőek a nagyobb anyagi kiadások és elkerülhetőek a balesetek. Forduljon hozzánk bizalommal és szakembereink minden szükséges munkálatot elvégeznek autóján!

Gumiszerelés gyorsan, pontosan? Keressen bennünket!
gumiszerelésProblémát észlel vezetés közben? Ráz a jármű, emiatt úgy gondolja, hogy centrírozásra lenne szükség? Esetleg új gumikat szeretne felszereltetni? Ha valamelyik kérdésre igennel felelt, és szüksége lenne gumiszerelésre, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel a megfelelő állapotú és kellő szakértelemmel felszerelt abroncsok a biztonságos közlekedés alapját képezik, kiemelt figyelmet fordítunk gumiszerelési szolgáltatásunkra. Szakembereink a hosszú évek tapasztalatát arra használják fel, hogy bármilyen helyzetet megoldjanak a gumiszereléskor.

A gumiszerelés esetében szakembereink nem csupán a végeredmény minőségére, hanem a határidőkre is odafigyelnek. Igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül visszaszolgáltatni a járművet, így a tulajdonosoknak nem kell sokáig várniuk, hanem hamar visszaülhetnek az immár tökéletesen futó autójukba.

Ha kérdése lenne, vagy szeretné igénybe venni gumiszerelési szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!

Új vezetőülésre van szüksége? Ismerkedjen meg a Supreme Airrel!
Supreme Air vezetőülés Akik nap, mint nap hosszú kilométereket tesznek meg az utakon kamionokkal, azoknak szükségük van a kényelmes körülményekre, amit nagyban befolyásol a vezetőülés kialakítása. Kényelmetlen vezetőülésben ülve igazi kihívást jelentenek a hosszú utak, ráadásul ez még rossz közérzetet is okoz, ez pedig kihatással van a koncentrációra is. Ha Ön nem szeretné magát veszélybe sodorni egy kényelmetlen vezetőüléssel, és komfortos körülményeket szeretne teremteni, ismerkedjen meg a Supreme Air vezetőüléssel!

A Supreme Air vezetőülésben egyetlen hosszú út megtétele sem jelent többé problémát! Az ülések kényelmes kialakításúak, megóvják a vezetőt az úthibák okozta rázkódástól, így az út során semmilyen zavaró tényező nem befolyásolja a koncentrációt. A Supreme Air vezetőülés hosszú éveken át kiszolgálja a vezetőt az utak során. Egyszerűen tisztán tartható, így a sofőr a megfelelő higiéniai körülményeket is tudja biztosítani magának.

A Supreme Air vezetőülésekben öröm a vezetés! Ha bővebb információkra van szüksége, vagy szeretne egyet beszereltetni a kamionjába, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Vezetőfülkék karosszériajavítása
A hosszútávon is eredményes közlekedés, illetve munkavégzés elengedhetetlen feltétele a kamionok esetében is a hibátlan és sérülésmentes karosszéria, amely a vezetés biztonságáért, a vezető épségéért, valamint a cég arculatáért egyaránt felelős. A rendszeres és mindennapos közlekedés, szállítmányozás során számtalan külső behatás éri a kamionok vezetőfülkéjét, melyek kisebb sérüléseket, horpadásokat és nagyobb, megterhelő károkat is eredményezhetnek, azonban minden esetben szükséges a rendszeres karbantartás és szükség esetén a karosszériajavítás.

A vezetőfülkék karosszériajavítása számtalan tényezőtől függhet:

A sérülés mértéke
A sérülés helye
Karambolos járművek esetében teljes javítás és elemek cseréje
Felújítási, korszerűsítési munkálatok
Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja a legmodernebb és funkcionálisan maximálisan használható felszereléssel vezetőfülkék karosszériajavítását, hogy biztonságosan és eredményesen végezhesse tevékenységét. Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A karosszéria javítás lehetőségei – az alváz egyengetés
Karosszéria javítás akkor esedékes, amikor a gépjárművet kisebb, vagy rosszabb esetben nagyobb baleset éri. Súlyos sérülések esetén, és amennyiben a karosszéria főbb szerkezeti részei eldeformálódtak vagy sérültek, a mérőrendszerrel ellátott húzató padok használata egyszerűen elengedhetetlen, ám a sérülések alkalmával akár az egész alvázat érheti a deformálódás, ilyenkor pedig elkerülhetetlen az alváz egyengetés.

Az alváz egyengetés is a karosszéria javításokhoz tartozik, és már évtizedek óta egy padlóba épített acélkeret segítségével végzik: lerögzítik a járművet vízszintes és függőleges irányban, és az egyengetéshez szükséges, kellő erejű és irányú erőhatást egy különböző hidraulika munkahenger, vagy egy nagynyomású hidraulika szivattyú végzi. Ez a hagyományos módszer.

Persze ahogy minden más területet is érint a fejlődés, így a legújabb technika az alváz egyengetés világát is elérte.

Ha a legújabb technikákra kíváncsi, és szereti a garanciális javításokat, látogasson el hozzánk!

Karosszéria fényezés és a tökéletes cégprofil
A hivatásszerűen alkalmazott gépjárművek hibátlan műszaki állapota és az ehhez szükséges rendszeres karbantartás alapvető feltétel a közlekedésbiztonság és az eredményes munkavégzés szempontjából, azonban a sikerek érdekében a megjelenés is hasonlóan fontos szerepet tölt be.

A különböző szállítmányozással és logisztikával foglalkozó cégek profiljának meghatározó eleme a szállítóeszközök megjelenése, azaz a tökéletes fényezés akár presztízs és reklámcélokat is szolgálhat. A kamionok és pótkocsik fényezése, valamint annak hibátlan minősége precizitást, megbízhatóságot sugároz, amely a megrendelők szempontjából igen előnyös lehet. A műveletek kizárólag korszerű és minőségi anyagok és technológiák alkalmazásával történnek, így a továbbiakban akár emblémázhatóak is a felületek (színek, motívumok, logók, stb. a cég arculatának megfelelően).

Válasszon profi kamion és pótkocsi fényezési szolgáltatásokat céges sikereinek eléréséhez, illetve a megfelelő cégprofil kialakításhoz, és tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Műszaki vizsgáztatás kamionokra!
Szeretné, ha a kötelező műszaki vizsgáztatás minél gyorsabban lezajlana? A szerviz, fényezés, javítás és egyéb szolgáltatások mellett vállaljuk a műszaki vizsgáztatás lebonyolítását is.

A műszaki vizsgáztatás mindenki számára kötelező elintéznivaló, hiszen így szerezhet minden gépjármű tulajdonos hivatalos iratot arról, hogy a kamionnal, autóval és egyéb járművel minden rendben.

A műszaki vizsgáztatás menete
A műszaki vizsgáztatás során ellenőrzésre kerül a kamion állapota, vagyis átvizsgálásra kerül az, hogy minden alkatrész a funkciójának megfelelően működik-e, nincsenek-e hiányzó, hibás vagy kopott alkatrészek, sőt, a vizsga során megállapítjuk azt is, hogy a kamion minden hivatalos dokumentuma rendben van-e és hogy valóban a szóban forgó járműhöz tartozik.

Ne feledkezzen meg a kötelező műszaki vizsgáztatás elvégzéséről, intézze el időben, hiszen ez a saját érdeke is. Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk a gyors és szakszerű ügymenet lebonyolítását!

Keressen minket megadott elérhetőségeinken és egyeztessen időpontot akár azonnal!

Bízza ránk járműve őrzését!
Hosszabb időre elutazik, és nem viszi magával gépjárművét? Nem szeretné otthon hagyni, mert túlzottan szem előtt van és félti a tolvajoktól? Fontos Önnek autója épsége és biztonsága? Bízza ránk járműve őrzését!

Ma már egyre több módszert fejlesztettek ki a profi tolvajok arra, hogyan lopjanak el egy autót akár fényes nappal egy zsúfolt parkolóból. Ha hosszabb időre elutazik és őrizetlenül hagyja gépjárművét, még nagyobb esély van arra, hogy hazatérve nem találja ott háza előtt, vagy akár kertjében. A biztonság elsődleges, ha értékeiről van szó, jobb megelőzni egy esetleges lopást, mint később egy új autót vásárolni!

Ne bízza a véletlenre autóját, hiszen ha az egész utazás alatt arra gondol, hogy vajon értékei megvannak-e még, hogyan tudna önfeledten kikapcsolódni? Nálunk lehetősége van utazása idejére felügyelet alatt hagyni autóját. Őrzött telephelyünkön gépjárműve biztonságban van nyaralása idejére! Forduljon hozzánk bizalommal, ha értékeiről van szó! Mi odafigyelünk autója épségére, amíg Ön haza nem tér!

Alkatrészt, kiegészítőt keres a tehergépjárműbe?
Nálunk azt is bőséggel talál!

Cégünk a gépjármű szerviz, a karosszéria javítás és fényezés, alváz egyengetés valamint egyedülálló CASCO-s biztosítási megoldásunk mellett lehetőséget kínál számos alkatrész és kamion tartozék vásárlására is.

Sokak számára gondot okozhat a megfizethető, mégis minőségi tehergépjármű alkatrészek és tartozékok beszerzése, hiszen nehéz megbízható forrást találni. Mivel mi magunk is éveken át dolgoztunk a nemzetközi szállítás piacán, pontosan tudjuk, hogy ügyfeleinknek milyen minőségre van szüksége a kamion alkatrészek és kiegészítők palettáján.

Kínálatunkban az alábbi kamion alkatrészeket találhatja:

spoiler garnitúrát
kézi kapcsolású váltót
kormányműveket
üzemanyag tartályt tartókkal
sebességváltót
Ha bármelyik termék iránt komolyabban érdeklődne, keressen minket elérhetőségeinken! Siessen, nehogy elvigyék Ön elől a kiszemelt darabot!

Válogasson kedvére folyamatosan változó kínálatunkból és találja meg az Ön számára ideális terméket!

KERESŐSZAVAK:
Gépjármű szerviz
Gumiszerelés
Vezetőülés
Karosszéria javítás
Alváz egyengetés
Karosszéria fényezés
Vizsgáztatás
Jármű őrzés
Kereskedés
Ugrás a lap tetejére