Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Vendvidéki Vendégház - Kétvölgy (Vas)

Weboldal: www.vendvidekivendeghaz.hu
Facebook: www.facebook.com/vendvidekivendeghaz?sk=wall&fi...
Cím: 9982 Kétvölgy, Fő u 31
Telefon: 94/436223
Email: vendvidekivendeghaz@pwnet.hu
.
.
A Vendvidéki Vendégház 2 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas,2 db 4 ágyas (pótágyazható) szobával és 2 db 5 ágyas apartmannal áll a vendégek rendelkezésére. A Vendégház 30 fő részére tud szállást biztosítani.

A Vendvidéki Vendégház falusi turizmussal foglalkozik, így nincs külön a'la carte étlap, az előzetesen megbeszélt igények szerint (ebéd, vacsora) az elkészített és felszolgált ételek házias jellegűek, rendkívül finomak és bőségesek.

A Vendégházban található szauna, kondisarok (szobabiciklivel, haserősítő paddal), biliárd terem.

Az étterem kérésre 20-30 fős konferenciateremmé alakítható, ahol kisebb rendezvények (születésnap, esküvő, továbbképzés, stb) megtarthatók.

Rendezvények:
Esküvő:
Különleges környezetben és körülmények között élheti át élete egyik legfontosabb pillanatát. A szabadtéri szertartás és a különleges, házias, ízekben gazdag menű felejthetetlen élményt és emlékeket nyújt egy életre.Várjuk az ifjú párok jelentkezését!Rendezvények20-30 fős rendezvények.

Csapatépítő és továbbképzés:
Céges rendezvények, csapatépítő programok, továbbképzések és bulik. A hely adottságai kiválóan alkalmasak az ilyen tipusú rendezvények lebonyolítására. Sütés, főzés, kirándulás, játékok, erdei kerékpározás.Mozduljon ki a városi környezetből és kerüljön egy érdekes, teljesen más világba! Élje át az “elfelejtett” természet szépségeit az Őrségben, Vendvidéken!

Gombatanfolyam:
A Vendégházat körülvevő erdő csak a környékre jellemző különlegesen szép és ízletes gombák megjelenését eredményezi. A természet és gombaszerető emberek “Mekkája”. Eső után hihetelen szépségben és bőségben találhatunk a gombák fajtáiból. Gombaszakértő segítségével biztonsággal megtanulhatjuk a gomba begyűjtését és elkészítésének módját.

Gyerektábor, Osztálykirándulás:
Az erdei és falusi turizmus kedvelőinek csodás kirándulási és tanulási lehetőségek találhatók a környéken. Az alábbi linkeken a teljesség igénye nélkül néhány lehetőséget kínálunk.

Ár:
10.000 Ft reggelivel / fő / nap
Félpanziós ellátás 15.000 Ft-ba kerül
Ugrás a lap tetejére