Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Métisz-Q Méréstechnikai Kft - Budapest (Pest)

Weboldal: metiszq.hu
Cím: 1103 Budapest, Szlávy u 29
Telefon: +36-30-921-8873 , +36-1-260-7306
Fax: +36-1-260-1754
Email: metiszq@metiszq.hu
.
.
Cégünk országos szinten végzi 1981-től, alapításunk évétől folyamatosan a mechanikai anyagvizsgáló gépek karbantartását, javítását és kalibrálását. A megnövekedett minőségügyi követelmények, az ISO tanúsítási rendszerek bővítése, az európai normákhoz való igazodás megköveteli az anyagvizsgáló eszközök fejlesztését (digitalizálását), vagy a lehetőségekhez mérten a meglevő állomány technikai színvonalának növekedését.

A megfelelő szintű rendszeres karbantartás, szervizelés, beszabályozás, mérésképesség ellenőrzése, kalibrálás ma már szinte alapkövetelmény.

E követelményeknek megfelelően Cégünk szakosodott a szakítógépek, keménységmérő-gépek és az ingás ütőművek teljes skálájának karbantartására, kalibrálására, szakítógép kalibrálása, szükségszerűen a teljes felújításra, esetleges átalakítására, digitalizálás, számítógépes működtetés, kijelzés ráépítésével a régi "elavult" technikával épített gépek esetében.

A gépeket az ország teljes területén, használati helyükön javítjuk, beszabályozzuk, kalibráljuk, felújításuk szükségessége esetén, szakműhelyünkbe beszállítva újjá alakítjuk.

Cégünk 1997 óta tanúsítási rendszerrel, 2004-től akkreditációval is rendelkezik, műszerparkunkat folyamatosan ellenőriztetjük az Országos Mérésügyi Hivatallal, eszközeinket, mérőműszereinket az országos etalonhoz időszakosan kalibráljuk, bemérjük.

Jól felszerelt szakműhelyünkben a gépek teljes felújítását, gyári, újszerű állapotba való visszaállítását végezzük el, a vevő igényeihez igazodva a képek külső színét a használati hely ergonómiai kialakításának megfelelően válasszuk ki.

Egyedi megoldású befogószerkezetek, géptípusok, célgépre való átalakításuk megoldható, a vizsgálandó munkadarabok, valamint az adott gép adottságaihoz igazodva.

Amennyiben új eszköz beszerzése válik szükségessé, forgalmazunk felújított, garanciális, kalibrált gépeket, természetesen egy új árának töredékéért, azonos használati paraméterekkel.

Megkeresésre tanácsadással, beszerzési elképzelések realizálásával segítjük ügyfeleinket.
Ugrás a lap tetejére