Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Gipsz Partner Kft - Székesfehérvár (Fejér)

Weboldal: https://gipszpartner.hu
Facebook: www.facebook.com/gipszpartnerkft/
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fecskeparti út 4054/2 hrsz
Telefon: +3622502420 , +36306315975
Email: gipszpartnerkft@gmail.com
.
.
CÍM: 8000. Székesfehérvár, Fecskeparti utca-Korona Boltbázis

ÉPÍTŐANYAG KERESKEDELEM

BEMUTATKOZÁS
Vállalkozásunk szárazépítészeti és szigetelőanyagok forgalmazásával kezdte, ami a mai napig tevékenységünk alapját képezi. Az eltelt időben ez a kör bővült beltéri nyílászáró szerkezetekkel és homlokzatszigetelésekkel. Beltéri nyílászárók, homlokzati szigetelések, gipszkarton forgalmazása! Szárazépítészet Székesfehérvár térségében.

AMIVEL FOGLALKOZUNK

SZÁRAZÉPÍTÉSZET
Professzionális szárazépítészet Székesfehérvár területén. Szárazépítés szolgáltatásainkkal innovatív megoldásokat kínálunk az építészet terén, garantálva az időtakarékosságot és a minőséget. Fedezze fel a modern építészet előnyeit szakértelmünkkel!

SZIGETELÉSEK
Kiváló minőségű szigetelési megoldásokkal és tapasztalt szakembereinkkel biztosítjuk az optimális hőszigetelést, amelyek hozzájárulunk ahhoz, hogy otthona kényelmes és energiatakarékos lehessen!

BELTÉRI AJTÓK
Elegáns és minőségi beltéri ajtók széles választéka, amelyekkel otthona stílusos és funkcionalitásban is kifinomult lehet. Fedezze fel a beltéri, kültéri és műszaki ajtók terén nyújtott szolgáltatásainkat!


FUVARSZERVEZÉS
Professzionális fuvarszervezési szolgáltatásainkkal gondoskodunk arról, hogy a szárazépítési áruk és anyagok időben és hatékonyan érkezzenek meg a helyszínre, biztosítva a zavartalan munkavégzést és eredményes projektet.

Kereső szavak:
Szigetelés, Üveggyapot, Válaszfal, Álmennyezet, Gipszkarton, Homlokzati szigetelés, Szárazépítés, szárazépítészeti anyagok, álmennyezetek, szigetelések
gipszek, csavarok, belső ajtók
homlokzat szigetelés és vakolatrendszer forgalmazása
polisztirol, dübel, szaktanácsadás, kivitelezés

Tel: +36 30 631 5975

Nyitvatartási idő
Hétfőtől – Péntekig: 6:30 – 15:30
Szombaton: 6:30 – 11:30
Ugrás a lap tetejére