Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

G & Zs Napárnyékoló Kft.-Árnyékolástechnika - Debrecen (Hajdú-Bihar)

Weboldal: https://www.gnaparnyekolo.hu
Facebook: www.facebook.com/naparnyekolo/
Cím: 4002 Debrecen, Ragoda dűlő 3
Telefon: 52/520-790 , (70) 325 4739
Email: g.zsnaparnyekolokft@gmail.com
.
.
.
FIGYELEM ❗ "MOST RENDELD MEG"
- nyílászárókra - A K C I Ó meghosszabbítva ❗

NAGY AKCIÓ - 30 % - KEDVEZMÉNY AZ ÁRBÓL - nyílászárókra ❗

Napárnyékolás
Régi nevünk: Gábor napárnyékolás, most új lendülettel és új névvel állunk régi és új ügyfeleink rendelkezésére. A vállalkozás 1982-ben alakult, 1992-től kft-ként működött tovább. Mindig megújultunk ezzel is a jó minőséget és a precizitást fejlesztve. Redőnyök, napárnyékolók, reluxák és természetesen ablakokat és ajtókat is igény szerint szerelünk, kivitelezünk. Gurtnicsere, redőnygurtni csere, redőnyjavítás és egyéb árnyékolók javítása mellet vállaljuk, új árnyékolók felmérését, gyártását, és szerelését is! Széles termékkínálatunkból választhat (akár motoros kivitelben is): redőnyök, napellenzők, reluxák, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, lamellás árnyékolók.
Keressen minket bizalommal!

Termékeink:

Szúnyogháló:
Ön sem szereti, ha a lakásába szúnyogok, pókok és egyéb rovarok jutnak be, valamint ha a szél faleveleket hord be. Az általunk forgalmazott szúnyoghálók gondoskodnak ezen kellemetlenségek megszüntetéséről. Szúnyoghálóink résmentesen kerülnek fel ablakaira, ajtóira, így teljesen megakadályozzák a bogarak bejutását lakásába és mindezt úgy, hogy kiválasztható szúnyogháló típusok:
-Lehúzható rolós szúnyogháló

-Oldalhúzós - mágneses szúnyogháló

-Oldalhúzós megállítható szúnyogháló

-Oldalhúzós pliszés szúnyogháló

-Nyíló zsanéros szúnyogháló

Szalagfüggöny:

Szalagfüggöny, textil szalagfüggöny kedvező áron kapható. Szalagfüggöny lakásba, irodába egyaránt dekoratív belső árnyékoló. A szalagfüggöny ablakfelületek árnyékolására, valamint térelválasztásra is tökéletes választás. Lakásba a belső harmóniával megegyező szövetből választhat rendkívül gazdag szín választékunkból. Akár tetőterekben, ferdesíkú ablakok árnyékolására is alkalmas.

Harmonika ajtó:
Harmonikaajtó kedvező áron kapható. Műanyag harmonikaajtó készülhet, ablakos kivitelben is. Famintás koloniál színekben is kapható. Térelválasztó szerepet is betölthet, illetve szűk helyen a nyíló ajtók helyett tökéletes. Lakásokba, irodákba egyaránt gyakori megoldás nem utolsósorban köszönheti népszerűségét a kedvező árának valamint a gyors és kivitelezés is fontos szempont elterjedésének.

Aluredöny:
Az alumínium redőnyök könnyűek, nem korhadnak és korrodálnak, de az UV sugárzás sem tesz bennük kárt. Az új anyagok új beépítési technikákat hoztak létre. Melyet intelligens redőnynek nevezünk, a falba, illetve a szigetelésbe van rejtve a redőny tok és a redőny palást. Természetesen a redőnyeink motorral működnek és távirányítóval vezéreltek.

Zsaluzia:
Rendkívül esztétikus, egyedi megjelenésű külső árnyékolási megoldás, amely alumíniumból készül.
Előnyös, mert a napsugárzás hőjét már az épületen kívül felfogja, szabályozható a fény beesési szöge, szinte teljes fényzárás is elérhető, illetve hosszú élettartammal bír.

Nagy fesztávolság esetén is biztonsággal kivitelezhető, külső és rejtett tokos változatban is szerelhető, és alakzatban is rendelhető.

Többféle profilméretben kérhető és RAL skála alapján bármilyen színre színtereztethető, akár illleszkedhet a külső homlokzat színéhez is.

Kézi mozgatással is legyártható, de ajánlott a motoros változat a szerkezet könnyebb kezelhetősége érdekében.

Többféle profillal kapható, kérje egyedi ajánlatunkat!

Sávroló:
Kiváló megoldás a téglalap alakú ablakok, a hagyományos ablakok és tetőtéri ablakok árnyékolásához. Mindemellett teljes sötétítést biztosít. Előnye, hogy egyszerű, megbízható és igény szerint variálható. Az anyagminták és a textil fajták széles választéka lehetővé teszi az árnyékolás intenzitásának kiválasztását és a roletta színének összehangolását a lakáséval. Nevét a textilek váltakozó sávos mintázatáról kapta. A működését tekintve megegyezik a normál rolóval, a különbséget és a dekoratív külalakot az okozza, hogy a textil nem egy felületben, hanem egymás előtt két felületben engedhető le, és a sávok fel - le irányú mozgatásával tudjuk nyitni, illetve zárni az árnyékoló csíkokat. Így érhetjük el a kellő hatást.

Napellenzők:
-Balkon:
A Balkon napellenző ajánlott lakóparkok, lakótelepek erkélyeire, balkonjaira. A balkon napellenző telepíthető a felső erkély aljára (mennyezeti szereléssel), illetve a nyílászárok fölé falsíkra, homlokzatra.

-Separet:
Mennyezetről függőlegesen mozgó napellenző. A karos napellenzőtől annyiban különbözik, hogy itt nincsenek feszítő karok, hanem a ponyva a ponyvahengerről egy 2,5 cm átmérőjű festett alumínium súlycső nehezék segítségével ereszkedik le és feszül meg. Mérethatárai: 1,5-5m szélesség, kb 3,5m magasság. Mozgatása tekerő karral történik.

-Könyökkaros:
A könyökkaros napellenző kertek, üzletek kirakatai, teraszok, éttermek teraszainak ideális árnyékolója.

Erkélyek családi házak teraszainak lefedéséhez, árnyékolásához kiválóan alkalmazható. Praktikussága, kezelhetősége miatt nagyon elterjedt. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, szarufára konzol segítségével bármely bármilyen tartószerkezetre. Nagy minta és színválasztékkal rendelhető. UV stabil impregnált anyaggal dolgozunk. Mozgatása lehet kézi, de motoros kivitelben is készítünk, amelyhez különböző érzékelőkkel lehet komfortosabbá tenni a mozgatást /szél, fény érzékelő/. A napellenző felé védőtető ajánlott hogy az időjárás viszonytagságától megvédje a ponyvát és a szerkezetet.

Műanyagredöny:
A külső tokos hagyományos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen alacsony és sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

A hagyományos redőnynél a tengely műanyag, valamint tengely forgása egyszerű csapszeges megoldású. Ezért javasoljuk a széles, magas redőnyöknél a fém henger beépítését.

Redextra-műanyagredöny:
Az új típusú redőny külső megjelenését tekintve megegyezik az alumínium redőny formájával. A redőnyben alumínium oldalpofákat alkalmaznak, ezáltal nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeli meg, de arra is alkalmas, hogy a redőnyt szúnyoghálóval együtt alkalmazzuk.

Reluxa:
A reluxa mozgatása történhet:
-bowdennel, a hagyományos működtetésű reluxa fordítása közvetlen a tengelyhez kapcsolódó forgatópálca segítségével történik, a zsinórrögzítő az ablakkeretre van szerelve,

-üvegpálcával, zsinór segítségével működtetjük, húzzuk fel és engedjük le a reluxa lamelláit egy úgynevezett zsinórfék rendszer segítségével úgy, hogy bármelyik pozícióban az megállítható, a fordítópálca (üvegpálca) segítségével pedig áttételesen fordíthatjuk a lamellák dőlésszögét előre, illetve hátra felé. Az üvegpálcás reluxa a legelterjedtebb típus, mivel minden helyre felszerelhető.

Roletta:
A rolettákat tetőtéri ablakok belső árnyékolásánál ajánljuk. Alumínium rugós csőtengelyre van szerelve. Rugós és gyöngysoros működtetéssel készítjük. Széles színválasztékkal állunk megrendelőink igényei elé.
Ugrás a lap tetejére