Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

SUZUKI MÁRKAKERESKEDÉS - BORONGICS JÓZSEF HASZNÁLTAUTÓ ÉRTÉKESÍTŐ - Balatonboglár (Somogy)

Weboldal: www.suzukiborongics.hu
Facebook: www.facebook.com/suzukiborongics/
Cím: 8630 Balatonboglár, Vikár Béla u. 2.
Telefon: +3685550189
Email: info@suzukiborongics.hu
.
.
A cég telephelye a Balaton déli partján Balatonbogláron helyezkedik el a régi 7-es számú főúton. A telephely könnyen megközelíthető, a város központjában található. Három beállásos szerviz, valamint műszaki vizsga bázis, valamint 6 autó kényelmes elhelyezésére szolgáló autószalon található a fő telephelyen.

A szervizben minden típusú autó szervizelését, műszaki vizsgáztatását elvégezzük. A műszaki vizsga kiterjed az új Suzuki motorokra, gázüzemű autókra, 3,5 t alatti tehergépkocsikra. Az autójavítás minden területen megfelelő háttérrel műszaki állunk ügyfeleink rendelkezésére pl. eredetvizsga, gumiszerelés, centrírozás, futómű beállítás stb.

Szerződéses kapcsolatban karosszéria javítást és fényezést is végzünk. Helyszínen történik a hitel, a biztosítás és kárrendezés ügyintézése.

2007 óta kézi autómosót üzemeltetünk, amely a használt autós telepen került megépítésre. Új autóból a Suzuki minden típusát értékesítjük egyéni és flotta vásárlóink számára. Használt autókból készleten mindig van akcióba becserélt, árverésen vásárolt valamint bizományi szerződéssel átvett autó.
Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, dolgozóinkra, akik 10-15 éve nálunk dolgoznak és látják el a több, mint 10.000 ügyfelet, akik a mai napig kitartanak mellettünk jóban-rosszban.

HASZNÁLT AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVA TARTÁS:

Értékesítés

Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 09:00-12:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz

Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00
Szombat - Vasárnap: Zárva
Ugrás a lap tetejére