Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Laja Speciál Trans Kft. - Áruszállítás, fuvarozás, túlméretes szállítás - Dabas (Pest)

Weboldal: www.lajatrans.hu/ , Instagram: www.instagram.com/lajatrans
Facebook: www.facebook.com/lajatrans/
Cím: 2371 Dabas, Bugyi út 1-A,
Telefon: 70/381-4375
Email: info@lajatrans.hu
.
.
BEMUTATKOZÁS:

Tevékenységünket 1992-ben kezdtük egyéni vállalkozásként majd 2014-ben megalapítottuk másod vállalkozásként a Laja Speciál Trans Kft-t.

Gépjármű park
Flottánk 10 db vontatóból és 13 db pótkocsiból áll. Többsége nyújthatós pótkocsi 20-36 m-ig. Gépszállításra illetve magasabb termékek szállítására a 80 cm- en futó alacsony padlózatú színpados trailereinket előszeretettel alkalmazzuk.

Tapasztalat
A közúti fuvarozásban és a túlméretes /túlsúlyos elemek szállításában szerzett nagymértékű tapasztalatunk tette lehetővé, hogy a kezdetektől mostanáig a 39 méter hosszú 6 méter széles elemek szállítása sem jelent akadályt.


Túlméretes és túlsúlyos rakományok szállítására specializálódtunk!

Fő profilunk az acél és betonelemek, hídelemek, acélszerkezetek, tartályok, különböző méretű konténerek, vasúti kocsik és olyan egyedi rakományok, amik bonyolultságukból adódóan nagyobb odafigyelést igényelnek.

Kísérő és szakkísérő
Elsősorban saját túlméretes szerelvényeinket szoktuk kísérni, de igény esetén bér kíséretet is vállalunk.

A rakomány mérete, súlya és a túlméretes engedély határozzák meg, hogy hány felvezető autóra van szükség a szállítás során.

Legyen szó hosszú, széles vagy magas rakományról, esetleg a súlya jelentősen nagyobb, minden esetben kérje munkatársaink segítségét!

Rendőri kíséret
A Készenléti Rendőrséggel kötött szerződésünknek eredményeképpen, ezt a típusú kíséretet is teljes körűen le tudjuk bonyolítani.

Ez egyrészt jogszabályi előírás másrészről azt tapasztaljuk, hogy hatalmas segítség tud lenni szállításkor, ha van rendőri jelenlét.

Nagyobb méreteknél előzetes útvonalbejárás szükséges, amit munkatársaink végeznek el.
Az előzetes útvonal bejárást követően kezdődik meg a közös munkánk a hivatalos szervezetekkel, mint a Magyar Közút Nonprofit Zrt, a BKK Zrt, a MÁV Magyar Államvasutak Zrt, és esetenként a Készenléti Rendőrséggel, helyi önkormányzatokkal.
Minden szükséges engedélyt be tudunk szerezni rövid határidőn belül.

Ha kevés áruról van szó abban az esetben 7,5 tonnás platós autóval meg tudjuk oldani.

Megbízásaink
Ügyfeleink nagy része a normál mérettől eltérő termékek szállításával bízza meg cégünket, éppen ezért az ezekkel járó túlméretes behajtási/országos engedélyeket, valamint a megfelelően felszerelt szakkíséretet is felsőfokon tudjuk biztosítani partnereink számára.
Ugrás a lap tetejére