Keresés

Cég neve

Típus

Megye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Beton-Vasbeton Vágása,fúrása,gyémántszerszám felújítás ,Budapest és Dunántúl – Diamant-Komplex Kft - Zalaegerszeg (Zala)

Weboldal: www.diamantkomplex.hu
Facebook: www.facebook.com/diamantkomplex
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Závodszky István utca 1
Telefon: +36 30 878-2320
Email: profuszr@gmail.com , info@diamantkomplex.hu
.
.
DIMANT KOMPLEX

"A GYÉMÁNT SPECIALISTA"

Szakszerű betonvágás és fúrás
Ha az épületek gépészeti kivitelezéséről van szó, a pontosság számít a legtöbbet, amihez elmaradhatatlan a betonvágás, hiszen a nyomvonalak kialakítása és egyéb átalakítások is elvégezhetők vele! Sínes géppel, kézi géppel végezhető a betonvágás és betonfúrás. A pontosság ezekkel a gépekkel nem jelenthet gondot, melyet a Diamant Komplex Kft. szakértő megoldásokkal biztosít! A profi célgépekkel rövidebb idő alatt végezhető el a betonfúrás, aminél kevesebb porral és zajjal számolhatunk, ami talán a legnagyobb előnye ezeknek a gépeknek!

Mindent együtt véve jó megoldás, ha olyan cégre bízza a szükséges feladatokat, amelyik lépést tart a technikai fejlődéssel a munkálatokat gyorsan és hatékonyan végzik el És ezt a lehető legkedvezőbb áron!

Beton, vasbeton, szikla, kő, födémek, aljzatok
A gyémánt fejjel való betonvágás pontos, és nincs szükség utómunkálatokra, a vágott felület egyenletes és sima marad. Az épületben nem keletkeznek károk, mivel az eljárás rezonancia- és zajmentes is egyben. A modern technológiának köszönhetően a betonvágás a régi technológiához képest (vésés) ami nagy zajjal, kezelhetetlen porral járt, valamint sok esetben kárt okozott az épületben is komfortossá válik! A gyémántfejes vágás további előnyeihez tartozik, hogy pormentes, mivel az eszköz vízzel hűtése lehetővé teszi, hogy az elforgácsolódott betont megkösse. Ezzel az új betonvágási technológiával képesek vagyunk rövid idő alatt is teljesíteni a munkát!

Precizitás és rezgésmentesség
A gyémánttechnológiás betonfúrás legnagyobb előnye a teljes rezonancia- és vibrációmentesség, ezáltal az épület megmaradó részeinek legkisebb mértékű károsodása nélkül elvégezhetőek a kívánt átalakítási munkálatok.

A gyémánttechnológia lényege, hogy a gyémántszerszámmal rezgésmentesen elvágják, elfűrészelik a betont, vasat, téglát, követ, közben vízzel hűtik a szerszámot. Ez a víz kiöblíti a vágatból az elforgácsolt anyagot és megköti, így nincsen porképződés.

A gyémánttechnológiás betonfúrás további előnyei a gyors, pontos, a furat teljes hosszában méretpontos és iránytartó, Betonfúrása furat felülete semmilyen utómunkálatot nem igényel, minimális a környezetet érő zajártalom.

Fúrókorona felújítás
A használat során a gyémántszegmensek az önéleződés miatt folyamatosan lekopnak. Ekkor még a fúrószárak kisebb visszavágással tovább használhatók, a szegmensek szakszerű felforrasztásával felújíthatók. A szerszám felújítási költségek egy új szerszámnak fele harmada is lehet (átmérőtől függően).

A leesett szegmensek visszahegesztésével forrasztásával ne barkácsoljunk, mert a szakszerűtlen és magas forrasztási hőmérsékleten a szegmensben található gyémántszemcsék pillanatok alatt kiéghetnek.

Ha szeretné felújíttatni, megjavíttatni gyémánt szerszámát, keressen fel minket személyesen, vagy a Kapcsolatoknál található telefonszámon +36 30 878-2320vagy e-mail címek profuszr@gmail.com , info@diamantkomplex.hu valamelyikén!
Ugrás a lap tetejére