Keresés

Cég neve

Típus

Megye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Terra-Mix Hungary útépítő Kft.- talajstabilizáció,mélyalapozás, úthelyreállítás,impulzusos tömörítés - Szombathely (Vas)

Weboldal: www.terra-mix.com
Cím: 9700 Szombathely, Semmelweis u. 2
Telefon: +36 20/333-3956
Email: erno.boda@terra-mix.com
.
.
SZOLGÁLTATÁSAINK:

IMPULZUSOS TÖMÖRÍTÉS
IMPULZUSOS TÖMÖRÍTÉS
ÁRVÍZVÉDELMI TÖLTÉSEK HELYREÁLLÍTÁSA
ÉPÜLETEK ALAPOZÁSA
MŰSZAKI ALAPISMERETEK
SITE REPORTS - IMPULSE-COMPACTION
TALAJSTABILIZÁCIÓ
ÚTHELYREÁLLÍTÁS „SYSTEM TERRA-MIX“

Impulzusos Tömörítés
Az impulzusos tömörítés segítségével a meglévő laza,pohanyós jellegű talajok legalább közepes tömörségű réteggé szilárdíthatóak. Egy meghatározott raszter alapján három munkafolymattal végzik a talajtömörítést.

Árvízvédelmi töltések helyreállítása
Az impulzusos tömörítés egy új,nagyszerű variáció az áradásoktól vagy üregek (rókalyukak,darázsfészkek) miatt fellazult töltések helyreállítására.

Előnyök:

Egyértelmű térfogatcsökkenés érhető el a tömörítendő talajnál. Az elvárt térfogatot megfelelő anyag (tömörebb szemszerkezetű illetve mésszel stabilizált annyagok) hozzáadásával érjük el. További munkafázisok eredménye egy dugóképződés ill. a meglévő talajjal történő összedolgozás. A térfogatcsökkentéssel ill. a szemszerkezet redukálásával lesz az árvízvédelem által megkövetelt vízzáróság biztosítva és a járatok,lyukak (rókalyukak,darázsfészkek) is 4 m-es mélységig teljes mértékben lezáródnak. Az impulzusos tömörítéssel a töltés teherbírása és stabilitása növekszik, ez az eróziósveszély csökkenéséhez vezet. Az impulzusos tömörítés a földművek tartósságát szavatolja. Rövid építési időtartam Nagyon gazdaságos eljárás.

Épületek alapozása
Az impulzusos tömörítés tökéletes megoldás építési területek talajának tömörítésére. A módszer segítségével laza iszapos,homokos és kavicsos talajok 7 méteres mélységig legalább közepes tömörségűvé szilárdíthatók.

Előnyei:

Térfogatcsökkenés ill. szemszerkezet csökkenés Homogenizálás és a teherbírás növelése Egyenletes ülepedési tulajdonságok Szilárdulás felgyorsítása


TALAJSTABILIZÁCIÓ
A talajok szilárdítása napjaink egyik hatványozottan szükséges eljárása, tekintve az építési területekkel szemben támasztott növekvő követelményeket. Az eddigi technológiák a talajok leszedésére,szállítására és deponálására egyre növekvő költségekkel járnak. Ráadásul az elszállított talaj pótlására feltöltőanyag –zúzott kő,kavics-beszállítása szükséges az alépítménytől elvárt fagyvédelem és teherbírás eléréséhez.

Úthelyreállítás „System TERRA-MIX“
A „System TERRA-MIX" úthelyreállítási rendszer egy Ausztriában és Dél-Kelet Európában is sikeres variáció a meglévő rossz állapotú utak nagyon gyors,gazdaságos és kiváló minőségben történő felújítására.Ezzel a technológiával a tönkrement,apró darabokra töredezett teherhordórétegből és aszfaltból Road-Recyclingbinder,mint kötőanyag ,valamint víz hozzáadásával egy új fagyálló,repedésmentes és kiváló minőségű teherhordó réteget állítunk elő. A„System TERRA-MIX" út helyreállítási rendszer az Európai Szabadalmi Hivatalnál az A926/2008 számmal szabadalomként be lett jegyezve
Ugrás a lap tetejére