Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

FEHÉR SZIKLA VADÁSZHÁZ, ÉTTEREM ÉS TURISZTIKAI KÖZPONT - Füzérkomlós (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: www.feherszikla.hu
Facebook: www.facebook.com/feherszikla.fuzerkomlos
Cím: 3997 Füzérkomlós Rakodó köz 8
Telefon: +36-47/340-202 ; +36-47/340-032 , +36-30/456-8636
Email: mazfa@t-online.hu
.
.
A Zempléni Fehér Szikla Turisztikai Központ és Vadászház Magyarország egyik legészakabbra fekvő pontján, a Zempléni-hegység szívében, Füzérkomlóson várja kedves Vendégeit!

Ablakaiból csodálatos panorámát kínál az érintetlen tájra.
A szálláshelyhez kapcsolódó 500 hektáros vadaskert, a háborítatlan csend és nyugalom, tökéletes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

A széles programlehetőségek: fotó-szafari és vadmegfigyelés, az országban egyedülállóan itt élő európai bölények bemutatása, szervezett természetjárás és túravezetés, toronykilátó, bográcsozás, gyermekjátszótér minden korosztály számára vonzóak.

Az egyéni vendégek kiszolgálása mellett a helyszín nagy fogadóhelyiségeinek köszönhetően kitűnően alkalmas például esküvők, vállalati tréningek, osztálykirándulások, legény búcsú, leány búcsú, ballagás illetve több napos, encounter foglalkozások lebonyolítására is.

További különlegességet nyújtanak a terület vadászati lehetőségei, melyet szervezett formában biztosítunk az érdeklődő vendégek számára.

A Zempléni Fehér Szikla vendégei a környezettel harmonikusan kialakított, 2- és 3 ágyas, fürdőszobás, pótágyazható szobákban szállhatnak meg. A szobákban televízió és minibár található. A 11 szoba összesen 30 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé.
Hangulatos, 58 illetve 170 fős éttermeinkben széles választékú magyaros étlappal, házias készítésű ételekkel, és vegetáriánus kínálattal igyekszünk vendégeink kedvében járni, tavasztól őszig pedig, kerti grill lehetőség is igénybe vehető.

Legyen a vendégünk a csodás Zemplénben!
Sok Szeretettel várjuk!
Ugrás a lap tetejére