Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

MÁRKAFÜGGETLEN HÁZTARTÁSI GÉP JAVÍTÁS - KISS ISTVÁN - Pomáz (Pest)

Weboldal: Nincs
Cím: 2513 Pomáz, Hegyalja utca 39
Telefon: + 36 20 622 2789
Email: ikiss011@gmail.com
.
.
A mai világban az otthonunk elképzelhetetlen háztartási eszközök nélkül. Akárhová fordulunk a konyhában, mindenhol találhatunk egy segítőeszközt a munkánkhoz. Valamelyik konyhai eszköz fűt, valamelyik hűt, valamelyik melegít, valamelyik levegőt keringtet. A hajunk ápolásához is rendelkezésünkre áll a hajszárító, a hajsütő, a hajvasaló. A testünk ápolásától, a fogmosástól a háztartásban elvégzendő számtalan munkához használhatunk fúrógépet, láncfűrészt és sorolhatnánk számtalan példát az eszközök sokaságára. Számtalan eszközünk van, amit a háztartásban alkalmazunk, és villamos energiát használ fel az életünk megkönnyítésére.

Azonban amikor ezek az eszközök meghibásodnak, komoly bajba kerülhetünk, így ugyanis nem tudjuk ellátni a mindennapi feladatainkat sem, vagy csak sokkal több időt rááldozva. Az életünket megkönnyítő és leegyszerűsítő gépek kiszolgáltatottá is tesznek egyben bennünket, amik komoly gondot okozhatnak, ha nincs a közelben valaki, aki komoly szaktudással rendelkezik velük kapcsolatban.

Márkafüggetlen háztartási gép javítás Pomázon
Mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek, centrifugák, hőtárolós kályhák, villanybojlerek, Hajdú gépek, elektromos tűzhelyek javítása, kerámia lapos villany tűzhelyek, klíma szerelés-javítás,

MINDENFÉLE HÁZTARTÁSI GÉP SZERVIZELÉSE, JAVÍTÁSA A HELYSZÍNEN, KORREKT ÁRAKKAL.

KISS ISTVÁN, + 36-20-622-2789.
Ugrás a lap tetejére