Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Napkelte Vendégház-Mogyoróska - Mogyoróska (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: www.napkelte-vendeghaz.internettudakozo.hu
Cím: 3893 Mogyoróska, Rákóczi út 3
Telefon: 46/387-543
Email: napkelte.vendeghaz@gmail.com
-
A Zempléni Tájvédelmi Körzet kapujában, a regéci vár lábánál található az üdülőbázis, mely hat lakásból és egy lakókocsiból áll, a falu közepén, de a lakóházaktól kieső részén helyezkedik el.
A szállóhelyek 2-3, 6-8, 10-12 ágyasak, összesen 90 fő elhelyezése biztosított. A lakások mindegyike fürdőszobával, angol WC-vel, központi fűtéssel felszerelt.
SZOLGÁLTATÁSAINK: szauna, szolárium, kondicionálóterem, saját kilátó, kápolna, lovaglás, sétakocsizás, játékterem, Büfé (idényben presszó) étkeztetés, szalonnasütő helyek, függőágy, az üdülő vendégek poggyászainak szállítása, valamint személyszállítás. ( 9 fős Mitsubishi mikróbusz)
Minden korosztály részére játszókert (játszótér)
ÉTKEZÉST előzetes megrendelés alapján, nem csak szállóvendégeinknek biztosítunk. PROGRAMAJÁNLAT: erdei túrák, Regéci vár, Boldogkői vár, Vizsoly, Gönc, strand, lovaglás, sétakocsizás, falusi mini gazdaság, játékterem.
Vendégházunk továbbra is lehetőséget kínál, tanfolyamok, nyári táborok (lovastábor) osztálykirándulások megrendezésére. Az ideérkező vendégeinket a táj szépségén, és a jó levegőn túl, házias ételek, családias légkör, szolid árak fogadják. Csoporton kívül családok, házaspárok jelentkezését is várjuk.
JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ: Mogyoróska, Rákóczi u. 1/a. Tel: 06 46 387 543 06 46 308 501

apartman, csoportos szállás,
ifjúsági szálláshely, játszótér,
lovaglás, medence,
melegkonyha, parkoló,
sétakocsikázás, szállás,
szalonnasütés, szobafoglalás,
turistaszállás,
Ugrás a lap tetejére