Keresés

Cég neve

Típus

Megye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

DHM kézi autómosó,autókölcsönző,gumiszerviz - Székesfehérvár (Fejér)

Weboldal: www.dhm.hu
Facebook: www.facebook.com/torok.laszlo.92
Cím: 8000 Székesfehérvár, Új Csóri út 30
Telefon: 20/946-5486, 20/929-2432, 22/379-775
Email: dhmautomoso@t-online.hu
.
.
AUTÓMOSÁS:
Tisztelt Autótulajdonos!
Biztos hallott már arról, hogy a gépi mosással ellentétben, a kézi gépkocsi mosás mennyivel kíméletesebb az autó fényezésének (felületi karcok). Nálunk nagynyomású vízzel a sarat eltávolítjuk, majd ezután a szinte tiszta autót samponos szivaccsal megmossuk, szárazra töröljük (az ajtóperemeknél is), de a felső mosás alkalmával a kivehető szőnyegeket is megtisztítjuk.Ha Ön is partner ebben, akkor minden harmadik-negyedik mosáskor kell csak az autó belsejét takarítani. Belső takarításkor a kivehető szőnyeget megmossuk és kitisztítjuk, a gépkocsi belsejét (szőnyeg, ülés, kalaptartó és csomagtartó) kiporszívózzuk, a műanyagokat letörölgetjük, az üvegeket megtisztítjuk.Alsó mosáskor a gépkocsi alját és kerékjáratait a sártól és egyéb szennyeződéstől nagy nyomással, meleg vízzel megtisztítjuk. Az olajszennyeződést a gépkocsi aljáról környezetvédelmi szempontból nem áll módunkban eltávolítani.Motortér mosása- csak abban az esetben, ha a motor nem olajjal szennyezett-, nagynyomású, meleg vízzel történő leöblítés és samponozás után, sűrített levegővel leszárítva.E négyféle mosás teljes értékű szolgáltatásnak számít. Mindenféle mosás ugyanannyiba kerül készpénzfizetés esetén. Rendszeresen járó ügyfeleinknek kedvezménnyel kedveskedünk autómosó bérlet vásárlása esetén. Tíz mosás áráért több mint tizenhárom teljes értékű mosást adunk. Léteznek szolgáltatásaink a fent említetteken kívül fél áron is, vagy bérlet esetén egy fél mosószelvényért.
Gépkocsi üvegek vegyszeres tisztítása.
Télen gőzborotvás mosás (törlés nélkül).
Sáros autó esetén kerékjáratok mosása.
Teherautók első utasterének takarítása.A fent említett szolgáltatások bérlettel is igénybe vehetők jelentős kedvezménnyel, külön a személyautó méretű, külön a terepjáró vagy egyterű, és külön a kisbusz vagy kis teher méretű gépkocsikra.

MOBIL GUMISZERVIZ:
Új és használt gumiabroncsok, lemez és alufelnik forgalmazása.Gumik után kérjük, hogy érdeklődjenek telefonon.
Cégünk használt gumikat is forgalmaz, melyre garanciát vállalunk!
Mobil gumiszerviz szolgáltatásunkkal rengeteg időt megtakaríthat!
Mostanában problémákat észlel gépjárműje abroncsaival kapcsolatban? Egyszerűbb, időtakarékosabb megoldást keres a javításhoz? Profi, megbízható szakemberekre bízná a szerelést? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, ajánljuk figyelmébe mobil gumiszerviz szolgáltatásunkat!A mobil gumiszerviz szolgáltatás lehetővé teszi, hogy Ön rengeteg időt és energiát megtakaríthasson, hiszen a szerelést, javítást az ügyfelek által megadott helyszínen végezzük el. Szolgáltatásunknak köszönhetően emellett elkerülheti, hogy rossz abroncsokkal induljon útnak telephelyünkre. A helyszíni javításhoz minden a rendelkezésünkre áll, így ugyanazt a minőséget tudjuk nyújtani, mint műhelyünkben. Munkatársaink alapos és gyors munkát végeznek.Válassza Ön is az egyszerűbb megoldásokat, tapasztalja meg a mobil gumiszerviz előnyeit, és spóroljon meg jelentős időt a javításon! Ha szeretné igénybe venné a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

ÓZONGENERÁTOROS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS:
Az ózongenerátoros autóklíma tisztítás vegyszerek nélkül fertőtlenít!
Szerencsére a legtöbb autótulajdonos tisztában van vele, hogy fontos a klíma karbantartása. Szükség van klímatöltésre, de nem szabad elhanyagolni a tisztítást sem, mert a berendezésben rengeteg por lehet és a penész is előszeretettel telepszik meg. A tisztítás többféle módon is elvégezhető, de az egyik leghatékonyabb mindenképp az ózongenerátoros autóklíma tisztítás.A berendezésben megtelepedő penész spórái a belső tér levegőjébe jutnak és belélegezve súlyosan irritálják a nyálkahártyát és kellemetlen tüneteket okoznak. Hosszú távon akár asztma is kialakulhat, ezért a készülék tisztítását érdemes beiktatni minden szezonban. Az ózongenerátoros autóklíma tisztítás vegyszerek nélkül biztosít kiváló higiéniát. Hatékonyan fertőtleníti a teljes rendszert, így egy csapásra szabadulhatunk meg a portól és a penésztől is.Amennyiben kérdése van, illetve szeretné igénybe venni az ózongenerátoros autóklíma tisztítást, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről.ózongenerátoros autóklíma tisztítás

AUTÓKÖLCSÖNZÉS:
Bérlési feltételek:Magán személy esetén:
2 évnél idősebb jogosítvány
érvényes személyi igazolvány
lakcím kártya
jogosítvány
a bejelentett lakcímről egy befizetett közüzemű számla (lehet víz,villany,telefon,tv….stb)
a kauciót, és a bérlési időszak összegét előre fizetve tudjuk a szolgáltatást biztosítani
Cég esetén:
érvényes cégpapírok,cégkivonat.
Az autókölcsönzés, 24 óránként 350 km-ig díjtalan felette 15 Ft/km+áfa.
Külföldi használat esetén a napi bérleti díj +2000 Ft+áfa töbBletet számolunk fel!
A bérautókat tele tankkal adjuk át ,úgy is vesszük vissza,illetve tiszta kitakarított járművet adunk át, takarítási díjként 4.000.-ft+ áfát számolunk fel! A bérleti díj a pályamatricát nem tartalmazza!

Nyitva tartásunk:
A hét minden napján (hétfőtől-vasárnapig) 7:00 - 18:00 óráig várjuk kedves ügyfeleinket!
Ugrás a lap tetejére