Keresés

Cég neve

Típus

Vármegye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Használt Ruha Kis- és Nagykereskedés - Nyírmeggyes (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Weboldal: Nincs
Cím: 4722 Nyírmeggyes, Szabadság út 17 .
Telefon: +36 44/409-573, +36 30/928-4159
Fax: +36 44/509-019
Email: bferi57@citromail.hu
.
.
kilós használt ruhák, extra használt ruhák, használt ruhák, import használt ruhák>
Nyitvatartás:
H-P ig 7:30-16 ig
Sz:8-12ig
V: Zárva

Ház Gazda Kft - Tatabánya (Komárom-Esztergom)

Weboldal: www.hazgazda.hu
Cím: 2800 Tatabánya, Vértanúk tere 16
Telefon: 34/310-030, +3670/381 0738
Email: info@hazgazda.t-onlie.hu Email: hazgazda@hazgazda.hu
.
.
Magunkról
Társaságunk 100 %-ban magyar tulajdonosi szerkezettel végzi a társasházak kezelését, miután 2009-es évben a nyugállományba vonuló tulajdonosoktól jogviszonyukat kivásároltuk. A vásárlással a képviseleti tevékenységet jogfolytonosan átvettük, az összes okiratával, dokumentációjával beleértve a képviseleti szerződésekkel, és az összes fellelhető információval együtt.

A cégben dolgozók korábban a kivitelező építőiparban tevékenykedtek. Társasházak és családi házak beruházásával, kivitelezésével, majd értékesítésével foglalkoztak. A saját beruházásból eladott lakások tulajdonosaival tovább folytatták kapcsolatukat, a Társasházzá alakulást követően is, mely egyfajta speciális ingatlan gondozásba, házkezelésbe váltott át. A lakókkal folytatott kapcsolati tevékenységek rendszeressége és sokrétűsége eredményezte a tevékenységi körök átrendeződését, társasházak képviselete, került előtérbe, majd bővítésre energiatanúsítványok készítésével, használva az építőipari gyakorlatot, építőipari kivitelezői munkavégzéssel. Ebben az időszakban, miután már gyakorlatot szereztünk a házkezelésben, teremtődött lehetőség további társasházak képviseletét átvállalnunk.

Egyéb tevékenységeink is épületekhez, lakásokhoz kötődnek, hiszen ingatlanfejlesztési javaslatokat készítünk, építést, felújítást, korszerűsítést bonyolítunk, társasházasítást intézünk, Szervezeti és Működési Szabályzatot, Házirendet készítünk, illetve mindezekhez szaktanácsadását végzünk, felelős műszaki vezetéssel és műszaki ellenőrzéssel.
Mindennapi tevékenységünket a társasházi koordinátorokon kívül saját könyvelőkkel, műszaki vezetéssel és jogügyi referenssel végezzük. Szolgáltatásunk minőségét garantálja, hogy munkatársaink rendelkeznek a tevékenységük végzésére feljogosító szakképesítéssel. Komárom-Esztergom megyében elsőként rendelkeztünk a társasház képviselet ellátásához szükséges szakmai képesítéssel. Koordinátoraink többsége sok éves lakáskezelői múlttal rendelkezik

Szakirányú felkészültségünket nagyban segíti, hogy cégünk tagja a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének.

Miért válassza társaságunkat?

Szakértelem, elhivatottság és tapasztalat a házkezelésben, ez az általunk nyújtott előny
Szakterületenkénti felelősök biztosítják a társasházaink működését
Többlépcsős kódrendszer több személyen keresztüli bankszámla kezelés nyújtja a házaink pénzügyi biztonságát
Mérnöki szintű építőipari végzettségű vezetőink felügyelik a beruházásokat
Jogi képviselőnk egyéni panaszügyeikben is segíti lakóinkat
Önálló jogi képviselőnk, és teljes körű önálló elektronikus kapcsolatrendszer biztosítja a hátralékkezelést közvetlenül a Magyar Országos Közjegyzői Kamaránál
Ház Gazda Kft. 10 fős szakképzett apparátusa szolgálja a képviselt társasházak és lakóik érdekeit, szakmai rátermettségével, emberközeli megnyilvánulásaival, nyitottságával és empatikusságával.

Cégünk küldetése

Társasházaink közös képviseletét, tulajdonosok igényének megfelelően, érdekeik messzemenő szem előtt tartásával professzionális színvonalon, munkatársaink tudásával és szorgalmával támogatva, kölcsönös bizalmon alapuló, korrekt áron végzett megoldás, amikor is a képviselet a látható törődés.

Ház-Szám Építőipari és Szolgáltató Kft - Fonyód (Somogy)

Weboldal: www.thermhaus.hu , www.hazszamkft.hu/
Cím: 8640 Fonyód, Ibolya u 88
Telefon: +36 30 9366-313 , 85/560-146
Fax: 85/560-146
Email: info@hazszamkft.hu
.
.
Bemutatkozás:
Hosszú Ferenc vagyok a cég ügyvezetője. én segítek Önnek megoldani minden építészeti problémáját.

Ha szeretné felújíttatni jelenlegi ingatlanját vagy újat szeretne építeni helyette, a legjobb helyen jár! Ha kulcsrakészre kéri az ajánlatot ennek csak birtokba kell vennie az új otthonát, mi minden mást elintézünk. Kérje ingyenes árajánlatunkat.
Vagy felveheti velünk a kapcsolatot:
+36 30 9366-313 , 85/560-146

Ha a passzív energiatakarékos házak után érdeklődik nézze meg komplex megoldásunkat, mely német precizitás alapján épül.

Bővebb tájékoztatásért kérjük kattinson weboldalunkra.

Hegyipatak Vendégház - Mogyoróska (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: www.hegyipatak.hu
Cím: 3893 Mogyoróska, Fő út 27.
Telefon: (46) 386-894 , (20) 328-3573
Email: hegyipatakvendeghaz@gmail.com
.
.
A HEGYIPATAK vendégház összkomfortosan felújított kőház, ahol öt vendégszobában 15/fő vendég pihenhet. Hideg-meleg vizes fürdőszobák és toalettek, felszerelt konyha, hűtőszekrény, televízió, étkező-társalgó és a kertre néző terasz áll a vendégek rendelkezésére.A teraszról szinte szemünk elé tárul a természet és annak csodálatos állatvilága. Az állatvilág mozgalmas életének lehetünk részesei főleg nyári éjszakákon. Még a kertbe sem kell kimenni, a teraszról hallgathatjuk az éjszaka dallamait, melyet a ciripelő tücskök, a brekegő békák, a fülemülék, a rikoltozó baglyok komponálnak. Ezt teszi teljessé a hívatlan vendégek – őzek, vaddisznók, szarvasok – látogatása. Ősszel felejthetetlen élményt nyújt a szarvasbőgés

A vendégházhoz egyhektáros (10 ezer négyzetméter) kert és parkosított udvar tartozik Az udvaron 6 személyautó részére van parkolóhely, továbbá lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra, melyhez a nyársak, a bográcsok és tüzelő biztosítottak.

A szabadidő tartalmas eltöltéséhez járul hozzá a vendégházban lévő társasjátékok és kártyák, valamint a gombfoci és a darts, továbbá, az udvaron található szabadtéri sakk, lengőteke, kuglipálya és a gyermekek számára kialakított játszókert.

Télen a hideg időjárás, ill. a szub-alpesi klíma miatt a hó általában akkor is megmarad, amikor már az alacsonyabban fekvő területeken régen elolvadt. A vendégházhoz tartozó kert domboldalon található, mely télen kiválóan alkalmas szánkózásra (szánkó biztosított), az erdei utakon pedig a sífutás és hegyi kerékpározás szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek.

A vendégház különösen alkalmas gyermekes családok, baráti társaságok, házaspárok többnapos üdülésére, vagy hétvégi kikapcsolódásának eltöltésére.
Az udvart és a kertet a regéci vár tövéből fakadó patak szeli ketté. A környéken ezen felül még 10 forrás létezése ismeretes. Az udvarról a 624 m magas sziklaszirten épült regéci vár lenyűgöző látványában gyönyörködhetünk. A Regéci Vár a túrázók kedvelt célpontja, melynek megmászásával, meghódításával páratlan látványban részesülnek: csodálatos a naplemente, tiszta időben látni lehet a messzi Tátra havas csúcsait, a Zempléni-hegység legmagasabb pontját a Gergely-hegyet (783m), lenn, a közeli völgyekben kanyargó Hernádot, mely a kajakozók, kenusok, vadvízi evezősök kedvelt folyója.


A várrom területe botanikai és zoológiai tekintetben is értékes terület, a falak és sziklák számos ritka növénynek adnak otthont. Közel 200 fás-, és lágyszárú növényfaj él a várhegyen. A ritka fajok közül kiemelendő a leánykökörcsin, az északi fodorka és a rózsás kövirózsa. Sok a védett madár, mint pl. a kékfutrinka és a havasi szürkebegy. Geológiai szempontból különlegesnek tekinthető a várhegy északnyugati lábánál kiöblösödő hirdokvarcittelér, amely a hosszan elnyúló utóvulkáni tevékenységre utal.

Mogyoróskán és környékén sok olyan állat él, amely hazánk más területein igazi ritkaság. Ilyen pl.: színjátszó lepke, folyami rák, petényi márna, alpesi gőte, császármadár, uhu, uráli bagoly. Az emlősök közül a gímszarvas, őz, muflon és a vaddisznó északi-kárpáti illetve erdélyi változatai található nagy számban, így a vadászok által is gyakran látogatott hely.

A HEGYIPATAK vendégház az erdő közeli nyugalom szigete, a tiszta, jó klímájú hegyi levegő pedig alkalmas az asztmás és egyéb légúti betegségben szenvedők gyógyulására.

kulcsszavak:
hegyipatak, Zemplén, szálláshely, Regéc, túrázás, kisvasút, bográcsozás, csend, vidék, falu, tisztaság, kaland, erdő, szalonnasütés, hegyvidék, szánkózás, lovaglás, vadászat.

Hervai Autóklinika - Dorog (Komárom-Esztergom)

Weboldal: Nincs
Cím: 2510 Dorog Bécsi út 529/24
Telefon: +36-33-522-175, +36-20-933-4114
Fax: +36-33-522-175
Email: autoklinikadorog@gmail.com
.
Teljes körű gépjármű javítás, vizsgáztatás, gumijavítás!

- Műszaki vizsgára felkészítés
-Vizsgáztatás
-4 fejes BEAR futómű ellenőrzés
-OTTO-DIESEL motor diagnosztika (hibakód olvasás)
-BEAR gázelemző
-CARTEK fékpad
-Teljes körű biztosítási ügyintézés
-Huzatópados karosszéria javítás
-Klímatöltés
-Motor és váltómű felújítás
-Gumiszerelés, centrírozás
-Ultrahangos injektor tisztítás
-Teljes körű alkatrész beszerzés
-Műanyag alkatrészek hegesztése, javítása

Hídfő Panzió - Dunaföldvár (Tolna)

Weboldal: Nincs
Cím: 7020 Dunaföldvár, Sóház u 15
Telefon: +36-30-680-5873
Fax: +36-75-341-259
Email: hidfo.panzio@gmail.com
.
Szép cégéres polgári építésű 2 szintes, tetőteres új szálláslehetőség Dunaföldváron a Híd Panzió.

A Beszédes József híd lábánál, az Alföld Dunántúli kapujánál fogadja vendégeit.

Egész évben nyitva tartó magánszállás Dunaföldvár hosszú szép dunapartja mellett, a parti sétány kezdeténél, pár perc sétára a Gyógyfürdőtől, hangulatos piactól.
A városközpont is könnyen elérhető.

A panzió 40 fős családias étteremmel, 18 db. 2-3 ágyas fürdőszobás szobával rendelkezik.

Étkezés, konferencia helyszín, kényelmes szállások egy komoly idegenforgalmi értékekkel rendelkező, nagy történelmi múltú Dunaparti városban Magyarország szívében.

Irányár:
2 ágyas szoba 7.000 Ft/éj
apartman 10.000 Ft/éj

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Hő-Stop Nyílászáró Szaküzlet - Szolnok (Jász-Nagykun-Szolnok)

Weboldal: www.ho-stop.eu
Cím: 5000 Szolnok, Kápolna u 14
Telefon: 70/574-66-70
Email: szolnok@ho-stop.eu
.
.
Engedje szabadon szárnyalni fantáziáját,és mi megvalósítjuk terveit. Azon sem kell törnie a fejét hogyan kerüljön haza a megrendelt szerkezete.

Új generációs nyílászárókat kínálunk több év tapasztalattal és teljes körű szolgáltatási csomaggal a tervezéstől a beépítésig.

S ha már ideáig eljutottunk, befejezzük a dolgot, beépítjük a helyére az összes ablakot. Mivel a beépítés során is szakszerűek vagyunk, az építmény átadása után is partnerei maradunk és nyílászáróinkra 5 év garanciát vállalunk!

Régi házuk, lakásuk felújítása esetén is bizalommal fordulhatnak hozzánk. műanyag ablakrendszerünk a hozzá tartozó sokrétű profil-, szín-, osztóléc-, külső-belső párkány-, takaróléc- és üvegkínálattal új lehetőségeket kínál a renováláshoz. Nyílászáróink lényegesen segítik az állagmegóvást, sőt növelik a házuk értékét.
Panellakások nyílászáróinak cseréje kedvező áron, díjtalan felmérés, házhoz szállítás.

Folyamatos akciók és kedvezménnyel állandó jelleggel.
Egyedi gyártás.
Továbbá: könnyűszerkezetes lakóházak gyors pontos kivitelezése.

Holtság Ólomüveg - Kecskemét (Bács-Kiskun)

Weboldal: www.holtsagolomuveg.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Ladánybenei út 1
Telefon: 06-30-858-9669, 06-30-569-5407
Fax: 76/ 490 – 782
Email: holtsagkft@t-online.hu , info@holtsagolomuveg.hu
.
.
SZOLGÁLTATÁSAINK:

Klasszikus ólomüvegezéssel és üvegfestéssel foglalkozunk.
Alapanyagában színezett üvegekkel dolgozunk, és erre festünk oxidfestékkel kontúrokat, tónusokat.
A festett üvegeket kemencében égetjük ki.
Munkánkat restaurátorok, neves belsőépítészek tervezők és művészek segítik.
Sok híres épületnek végeztük el az ólomüveg restaurálását, amit a kor fejlődésével ma már háromrétegű hő és hangszigetelt üveggé is tehetjük. Ezáltal is levédve az ólomüveget az időjárás által okozott egyéb hatások ellen.

Nagyon sok egyedi és széria bejárati és beltéri ajtók, üvegfalak, ablakok és bútorüvegek kerülnek ki a műhelyünkből. Ezek az üvegek különféle technikával, eljárással készülnek.
Különleges termékünk a sík és térkupolák, akár magánszférában, akár közintézményeknél. Olyan üveg felülvilágítókat is készítünk – lásd Gresham palota – ahol az ólomüveg felett közvetlen járószint található.
Sík és térkupoláink 2004-ben elnyerték a Magyar Termék Nagydíjat.

Készítünk Tiffany lámpákat, falikarokat, dísztárgyakat modern és klasszikus stílusban. Ezeket bronz szerelvényekkel is el tudjuk látni.

Az ólomüvegeket nem csak a hagyományos régi épületeknél, hanem a modern építészetben is alkalmazzák. A modern technikával hatalmas tereket lehet átfedni, lezárni, hiszen az üveg az egyetlen olyan anyag ami fényt hoz az életünkbe. A színes üveg csak fokozza ezt a hatást és örömérzetet.

Referenciák:
Budapest Parlament épülete
Budapest, Gresham Palota ólomüvegei
Marosvásárhely, Prefektúra épülete
Kecskemét, Assisi Szent Ferenc templom ólomüvegei

Nyitvatartási idő
Hétfő - Péntek
07:00 - 15:00

Kérjük, hogy látogassanak el hozzánk, nézzék meg termékeinket és rendeljenek nálunk.

Horváth Autószerviz - Zalaegerszeg (Veszprém)

Weboldal: Nincs
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Bartók Béla u. 55
Telefon: 92/599-047, 20/931-9359
Email: hmisu76@gmail.com
.
.
Információ:

Nyitva tartás H-P: 8-12, 13-17

műszaki vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat, gumiszerelés, autószerelés, autószerelő, fékhatás mérés, lengéscsillapító mérés, műszeres motordiagnosztika...

Inter-Motor 98 Kft - Debrecen (Hajdú-Bihar)

Weboldal: www.intermotor98.hu
Facebook: www.facebook.com/Intermotor98kft/
Cím: 4031 Debrecen, Köntösgát sor 15
Telefon: 52/535 010
Fax: 52/535 010
Email: intermotor025@gmail.com
.
.

Teherautó alkatrész Liaz, Tatra, Avia cseh gyártmányú tehergépkocsik és keleti típusú pótkocsik teljes körű alkatrészek, kiegészítők és felszerelési cikkek forgalmazása, ellátása. Nyugati típusú teherautók és pótkocsik teljes körű alkatrész ellátása. Minden ami a fuvarozáshoz szükséges.

Tehergépkocsi, kamion, pótkocsi alkatrészek kereskedelme:
Liaz, Tatra, Iveco, DAF, MAN, Mercedes, Scania, Volvo, Schwarzmüller, Kögel, Schmitz, Fliegl.
Autófelszerelési cikkek, kiegészítők, akkumulátor.

Intermotor ’98 Kft
Tel: +36 70 703-5569
Kamion, teherautó alkatrész, felszerelési cikkek.

Keressen bennünket személyesen üzletünkbe!

Janikgalván Kft - horganyzás, nikkelezés, eloxálás és ónozás - Budapest (Pest)

Weboldal: www.janikgalvan.hu
Facebook: www.facebook.com/JanikgalvanKft
Cím: 1191 Budapest, Üllői út 200
Telefon: 0670 6117717 ; 0670 5879094
Email: janikgalvan@janikgalvan.hu
.
Tarnapataki János és Kardos János:
Mi vagyunk a janikgalván Kft.
2012 januárjában, több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, megalapítottuk vállalkozásunkat.

A célunk az volt , hogy mi legyünk a "janik" a szakmában , hogy kiemelkedően magas minőséget biztosítsunk tisztelt ügyfeleink számára a lehető legrövidebb idő alatt.

Munkánkban garantáljuk a kiváló minőséget, a határidők pontos betartását, partnereinkkel való állandó, jó kapcsolatot!

Nyitva tartás: Hétfőtől- Péntekig 8-17 h- ig
Várjuk megrendeléseiket: A két Jani

Keresőszavak:
cink nikkel ötvözet
vegyi nikkel
horganyzás,
nikkelezés,
eloxálás és ónozás

Jeep Bontó - Új és Használt Alkatrészek, Karosszéria Elemek - Szentes (Csongrád-Csanád)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/jeepoutlet/
Cím: 6600 Szentes, Sarkadi Nagy Mihály utca 2
Telefon: +36302056209
Email: jeepbonto@gmail.com
.
.
Használt és új Jeep Grand Cherokee alkatrészek:

1994-2010-ig 4.0 és 5.2 motorokhoz
1999-2010-ig 3.1 TD, 2.7 CRD, 4.7, 4.0 motorokhoz


Futómű alkatrészek, emelő szettek, offroad kiegészítők, kerekek, gumik, karosszéri elemek azonnal!

Lehetséges személyes átvétel, vagy utánvételell postán vagy futárral.

Kereső szavak:
jeep bontó, új használt bontott alkatrész, karosszéria elemek, jeep grand cherokee, futómű alkatrész, emelő szett, offroad kiegészítő, kerék, gumi
Ugrás a lap tetejére