Keresés

Cég neve

Típus

Megye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

Fássy István-Sírköves - Csongrád (Csongrád)

Weboldal: Nincs
Cím: 6640 Csongrád,Vég u 9
Telefon: 30/9987-868
Email: fassy@csongrad.hu
.
.
Foglalkozom külső és belső építészeti kivitelezéssel.

MINDEN AMI KŐ!

Tevékenységi körünk igen széles skálán mozog.
Síremlékek, konyha-fürdőszoba pultok, burkolatok, párkányok, lépcsők, egyéb építőipari termékek, kapubetétek-oszlopok restaurálása.

Szolgáltatások
-Számítógépes betű vésés
-építőkő, díszkő
-kőfaragás
-megmunkálás
-lépcsőkorlátok
-ablakpárkányok
-kerítések
-szökőkutak
-műkőkészítés,

Várom kedves vásárlóinkat és megrendelőinket.

Keresőszavak:
sírkövek,Csongrád,kőfaragó, műkő, sírkő, sírkőkészítő, sírkőkészítés, sírköves, lépcső javítás, fedkövezés, baluszterek gyártása, síremlék, mécses tartó, vázák gyártása stb

Fátyolüveg Gyártó és Kereskedelmi Kft - Karcag (Jász-Nagykun-Szolnok)

Weboldal: www.fatyoluveg.hu/
Facebook: www.facebook.com/fatyoluveg/
Cím: 5300 Karcag, Gépgyár u 1 ipartelep
Telefon: 59 503 563, 30 967 7506, 30 279 7930
Email: info@fatyoluveg.hu
.
.
Fátyolüveg Kft.
Üvegpalackok és csomagolóüvegek festése, dekorálása
Cégünk lehetőséget ad, hogy kiemelkedjen a versenytársaktól!

Üvegfestés
A festékeket olyan magas hőmérsékleten égetjük rá az üvegre, amely dörzsölés, hő és páratartalom ingadozás hatására, töltősoron végbemenő igénybevételeknél sem sérül meg.

Savazás
Az üveg felületének sav általi marása a palackot selymes tapintásúvá varázsolja mely ellenáll bármilyen karcolásnak, dörzsölésnek, ujjlenyomat megjelenésének, zsíroknak.

Dekorálás
A szita vagy tamponnyomással prémium kategóriát tudunk létrehozni, mely időtállóbb és esztétikusabb mint a papír és a fólia címke. Következő terméke legyen stílusos és elegáns!

Üvegcső darabolás
Az általunk előállított termékek gépi adagolásra alkalmas üveggyöngyök, üvegcsövek, szívócsövek melyeket elsősorban izzólámpák alkatrészeként használnak partnereink.

Savazás a dekoratív és ellenálló üvegfelületekért!
Savazás a dekoratív és ellenálló üvegfelületekért!Egy italt az íze miatt vásárolnak meg a fogyasztók, de a csomagolása alapján választják ki. Ha a polcok előtt állva többféle, ugyanabba a kategóriába tartozó termék között kell dönteni, akkor az is hatással van rájuk, hogy milyen üvegeket, címkéket, logókat látnak maguk előtt. Egy szép, dekoratív, vagy feltünő üveg kiemelkedik a többi közül, és képes felhívni magára a figyelmet. Az igényes, esztétikus csomagolás alapja a dekoratív üveg. Az ilyen üvegek többféle eljárással is készülhetnek, az egyik a savazás.

A savazás eredményeképpen az üveg felülete nem csupán különleges és szép lesz, de ellenállóbbá is válik a mechanikai hatásokkal szemben. A savazott üvegfelületek például jobban taszítják a szennyeződéseket, és kevésbé maradnak meg rajtuk az ujjlenyomatok, a zsíros lerakódások. A savazás az üveget különösen selymessé teszi, a tapintása sokkal puhább, kellemesebb lesz, a karcolások, felületi sérülések nem csúfítják el olyan könnyen.

Keressen meg minket bizalommal és készítse el velünk egyedi üvegeit, bízza ránk termékei különleges csomagolásának elkészítését! Tájékozódjon a részletekről elérhetőségeinken!

Üveg címke készítés boros és pálinkás üvegekre!
Üveg címke készítés boros és pálinkás üvegekre!Egy finom bor vagy egy ízletes pálinka olyan ital, amire kevesen mondanak nemet egy-egy jeles alkalommal. Ünneplésre vagy csak egy kis koccintásra, a nap méltó lezárásaként is tökéletes lehet. Ha azt szeretné, hogy a fogyasztók az Ön borait, pálinkáit válasszák, az elkészítés mellett a csomagolásra is fordítson kiemelt figyelmet!

Ebben tudunk Önnek segíteni, keressen minket bizalommal, és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat üveg címke készítéssel kapcsolatban! Nemcsak az üvegeket festjük le rendelésre, hanem az üveg címkék készítését is vállaljuk. Ami különleges ebben a szolgáltatásunkban, az a kivitelezés, ugyanis nem papírt vagy fóliát használunk. Az üveg címke készítést tamponnyomással vagy szitázással valósítjuk meg, ennek eredményeként pedig igazán tartós, egyben pedig dekoratív címkéket tudunk létrehozni.

Legyenek boros és pálinkás üvegei teljes mértékben egyediek, dizájnosak és tartósak! Üveg címke készítéssel kapcsolatban keressen minket bátran megadott elérhetőségeink egyikén!

Az üvegcső darabolásról röviden
Az üvegcső darabolásról rövidenÜvegcsövekre számtalan ipari területen és a hétköznapi életben is szükség van. Elég, ha csak a fénycsövekre vagy az izzólámpákra gondolunk. Azonban az üvegcsövek darabolásához speciális eszközökre van szükség, ahhoz, hogy az eredmény kifogástalan és pontos legyen. Cégünk ebben segít Önnek!

Az üvegcsövek darabolásának egyik módja speciális üvegvágógép használatával történik. Egy karcológörgő az üvegcsövet megkarcolja majd egy másik görgő a karcolásnál elpattintja az üvegdarabot. Szükség esetén azt a pattintott véget lánggal ömlesztjük.

Az üvegcső darabolás másik módja, hogy gyémánt vágótárcsával a rögzített üvegcsöveket a kellő méretre daraboljuk, ezáltal csiszolt végeket kapunk. Így akár 1,5 mm hosszúságút is le tudjuk vágni az üvegcsövet.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az üvegcső darabolás terén. Ha kérdése lenne, bátran keresse fel munkatársainkat megadott elérhetőségeink egyikén, készséggel segítenek mindenben!

Varázslatos színekben pompázó üvegek festése
Varázslatos színekben pompázó üvegek festése.
Szeretne egyedi színekben pompázó üvegeket festetni? Elképzeléseit most fantáziadús formába öntheti speciális, magas hőmérsékleten végzett üvegfestéssel! Cégünknél ráadásul az üvegfestés magas hőmérsékleten történő ráégetéssel válik teljessé, ami egy modern, biztonságos és nem utolsó sorban időtálló módszert eredményez a különleges megjelenésű üvegek létrehozására.

Természetesen a módszer rengeteg odafigyelést is igényel. Az üvegfestés magas hőmérsékleten történő ráégetéssel csak akkor lehet kifogástalan, ha a kezelni kívánt üvegfelület kiégethető üvegfestékkel lett bevonva. Az üvegek tisztaságát a festés előtt mindig ellenőrizni kell, és zsírtalanítást is szükséges végezni. Ezeket cégünk maradéktalanul végre is hajtja. Ha szakembereink úgy ítélik meg, hogy az üveg tökéletes állapotban van, sor kerülhet a festésre, amely során a magas hőmérséklet hatására a festék ráköt az üvegre

Az ezzel a módszerrel felkerülő festék minden esetben tartós, és dörzsölés hatására vagy esetleges hő- és páratartalom ingadozás esetén is megtartja hibátlan megjelenését.

Amennyiben még bővebben érdekli az üvegfestés művelete, vagy máris leadná rendelését, elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

PARTNEREINK:
Tungsram Operations Kft.
Eurodrinks Kft.
Angyalgyár Kft. (Rézangyal)
Zwack Unicum Nyrt.
Bolyhos és Fia Bt.
Kunság-Szesz Zrt
Agárdi Pálinkafőzde Kft.
Grape-Vine Kft.
Aranyablak Kft.
Joaner Kft. (Zsindelyes)
Győri Likőrgyár Zrt.

Fazekas Autóalkatrész, autóbontó - Bonyhád (Tolna)

Weboldal: Nincs
Cím: 7150 Bonyhád, Zrínyi Miklós utca 25
Telefon: (74) 452 650, 20/346-3608, 20-9582-857
Email: fazekasjoci73@gmail.com
.
.
Bemutatkozás:

Fazekas József vagyok
autóbontó vállalkozó, használt gépjárműalkatrész kereskedő

Információ:
Wolkswagen-Seat sebességváltó javítás

Nyitvatartás: H-P: 08:00-12:00, 13:00-17:00 Szo: 08:00-12:00 Vas: zárva

Tevékenységek:
autóalkatrész, autóbontó, használt autó alkatrész, sebességváltó javítás, Bonyhád, Fazekas Autóalkatrész, Volkswagen , Seat,

FEHÉR SZIKLA VADÁSZHÁZ, ÉTTEREM ÉS TURISZTIKAI KÖZPONT - Füzérkomlós (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: www.feherszikla.hu
Facebook: www.facebook.com/feherszikla.fuzerkomlos
Cím: 3997 Füzérkomlós Rakodó köz 8
Telefon: +36-47/340-202 ; +36-47/340-032 , +36-30/456-8636
Email: mazfa@t-online.hu
.
.
A Zempléni Fehér Szikla Turisztikai Központ és Vadászház Magyarország egyik legészakabbra fekvő pontján, a Zempléni-hegység szívében, Füzérkomlóson várja kedves Vendégeit!

Ablakaiból csodálatos panorámát kínál az érintetlen tájra.
A szálláshelyhez kapcsolódó 500 hektáros vadaskert, a háborítatlan csend és nyugalom, tökéletes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

A széles programlehetőségek: fotó-szafari és vadmegfigyelés, az országban egyedülállóan itt élő európai bölények bemutatása, szervezett természetjárás és túravezetés, toronykilátó, bográcsozás, gyermekjátszótér minden korosztály számára vonzóak.

Az egyéni vendégek kiszolgálása mellett a helyszín nagy fogadóhelyiségeinek köszönhetően kitűnően alkalmas például esküvők, vállalati tréningek, osztálykirándulások, legény búcsú, leány búcsú, ballagás illetve több napos, encounter foglalkozások lebonyolítására is.

További különlegességet nyújtanak a terület vadászati lehetőségei, melyet szervezett formában biztosítunk az érdeklődő vendégek számára.

A Zempléni Fehér Szikla vendégei a környezettel harmonikusan kialakított, 2- és 3 ágyas, fürdőszobás, pótágyazható szobákban szállhatnak meg. A szobákban televízió és minibár található. A 11 szoba összesen 30 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé.
Hangulatos, 58 illetve 170 fős éttermeinkben széles választékú magyaros étlappal, házias készítésű ételekkel, és vegetáriánus kínálattal igyekszünk vendégeink kedvében járni, tavasztól őszig pedig, kerti grill lehetőség is igénybe vehető.

Legyen a vendégünk a csodás Zemplénben!
Sok Szeretettel várjuk!

Fekszi-Ko Bau Kft.-Műgyanta padló - Budapest (Pest)

Weboldal: www.ipariepoxipadlo.hu
Cím: 1184 Budapest, Ferenc utca 38.
Telefon: +3670 5655890
Email: fekszi1980@gmail.com
.
.
Ipari padló és műgyanta padló professzionális tervezéssel és kialakítással

Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik az ipari padló és a műgyanta padló tervezésével és kialakításával kapcsolatosan. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk ügyfeleink elégedettsége érdekében. A helyszínre történő kiszállásunk országosan, a munkálatok felmérése, illetve az árajánlat is díjtalan. Műgyanta padlóink elkészítését szakembereink végzik, amely rövid határidő alatt meg is valósul.

Szolgáltatásaink:

Antisztatikus padló
Betonimpregnálás
Csúszásmentes padló
Műgyanta padló
Töltött padlóbevonat
Vegyszerálló padlóbevonat

Kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk:

Fekszi Krisztián
Ügyvezető
+36 70 565 5890

Floor-Tech Kft - Műgyanta padló, burkolat, bevonat, epoxigyanta bevonat, garázspadló, ipari padló - Tokod (Komárom-Esztergom)

Weboldal: gyantapadlo.hu , https://iparimugyantapadlo.hu
Cím: 2531 Tokod, Flórián István utca 12/A
Telefon: 20/9804424, 20/2630479
Email: floortechkft@gmail.com
.
.
Cégünk 1998-ben alakult, elsősorban műgyanta padlóburkolatok készítésével foglalkozunk, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy komplett építőipari munkálatokat is végzünk.

A cég tevékenysége:
AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN ÉS HATÁRON KÍVÜL IS!

Műgyanta padlóbevonatok, betonfelületek védelme, epoxigyantaalapú, nagy kopás és teherbírású, hézagmentes, vegyszerálló, csúszásmentes, sima, antisztatikus, rugalmas ipari műgyanta padlók kivitelezése.

Cégünk kis létszámú de évek alatt összeszokott egységet alkot.

Az ország egész területén dolgozunk és dolgoztunk, határon kívül is ( Románia, Ukrajna, Lengyelország, Ausztria )

Munkáink I. osztályú minőségben kerülnek ki kezeink alól.

Az újításokra és újdonságokra mindig fogékonyan reagálunk.

Rövid határidőre gyors kivitelezéssel vállaljuk műgyanta padlókkészítését.

Nagyobb projektek esetében az anyaggyártók bevonásával rendkívül kedvező projektárakat, és minden tekintetben kielégítő szakmai hátteret tudunk biztosítani.

Burkolatok
Beton impregnálás
Beton kátyúk javítása
Ipari műgyanta padló
Műgyanta padlóburkolat
Műgyanta padlók technológiák
STO műgyanta padlóbevonat

Főként a STO Kft. által gyártott kiváló minőségű de árfekvésben nagyon is versenyképes StoPox és StoPur műgyanta padlóbevonat rendszereket alkalmazzuk.
Ezenkívül természetesen más cégek által gyártott anyagokat is alkalmazunk.
Az műgyanta bázisú padlóanyagokat leggyakrabban ipari üzemekben,
műhelyekben, raktárakban, mélygarázsokban, üzletekben, autószalonokban, vizes- és kiegészítő helységekben, géptermekben, folyosókon, lépcsőházakban stb. használják fel.

A műgyanta bázisú padlóanyagok főbb előnyei:

• jnagy mechanikai ellenállókápesség
• jnagy vegyi ellenállóképesség
• jhézagmentesség
• jó tisztíthatóság
• gyors kivitelezhetőség
• simaság/csúszásgátoltság mértékének tetszőleges megválasztása
• könnyű felújíthatóság
• rendkívüli sokoldalúság, azaz lehetőség a megrendelő mindenkori
• műszaki, esztétikai és pénzügyi igényeinek, lehetőségeinek megfelelő
• padló készítésére
• széles színválaszték.
A műgyanta termékeket leggyakrabban rendszerben alkalmazzuk, hisz kiváló tulajdonságaik így mutatkoznak meg a legjobban.

Kapcsolat:
2531 Tokod, Flórián István utca 12/A

floortechkft@gmail.com
0036 20 9804424
Juhász Sándor ügyvezető igazgató
0036 20 9804424
Tállai Zsolt építésvezető
0036 20 2630479

FODOR-TOURS KFT- fuvarozás, személyszállítás - Nagyecsed (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Weboldal: Nincs
Cím: 4355 Nagyecsed, Deák Ferenc utca 86
Telefon: 30/299-9779
Email: fodor@ent.hu
.
.
A hét minden napján vállalok fuvarozást megfizethető áron, Magyarország egész területén.

Kül-és Belföldi személyszállítással foglalkozik vállalkozásom.

Kisebb illetve nagyobb társaságok szállítására alkalmas járművekkel dolgozom.

Frézia Virág Üzlet - Dunakeszi (Pest)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/groups/935641579810917/
Cím: 2120 Dunakeszi, Temető
Telefon: 27/635-757, 30/329-5707
Email: agota929@gmail.com
.
.
cím: 2120 Dunakeszi, Fóti út 055/22 Dunakeszi temetőnél!

Virágboltunk exkluzív csokrok készítésével foglalkozik, igény szerint az alkalmi csokrokat házhoz is szállítjuk.

Természetesen menyasszonyi csokrok elkészítésében is készséggel állunk rendelkezésre, asztaldíszek, teremdíszítések készítését is örömmel vállaljuk.

Kegyeleti virágokkal is foglalkozunk, gyönyörű sírcsokrok, koszorúk, urnacsokrok kötésével segítjük a méltó megemlékezést.

Virágüzletünk a vágott virág mellett cserepes növényeket is kínál, s ajándékkosarak elkészítésével is örömmel foglalkozunk!

Nagy választékban kapható egynyári cserepes virágok, folyamatosan bővülő választékban.

Kínálatunk:
vágott és cserepes virágok,alkalmi csokrok,ballagási csokrok
kegyeleti csokrok,koszorúk,kegytárgyak,ajándéktárgyak,
kaspók, egyéb kiegészítők

Szolgáltatásaink:
virágrendelés
kiszállítás
esküvők díszítése
templom, teremdíszítés
autó díszítés

Függöny Galéria - Gyöngyös (Heves)

Weboldal: www.fuggonygaleria.hupont.hu/
Cím: 3200 Gyöngyös, Jókai u 14
Telefon: 37-301-879, 30-995-4198
Email: fuggonygaleria.gy@gmail.com
.
.
Fedezze fel széles függöny választékunkat!
Széles választékot kínálunk, különféle mintákkal több színben. A stílusos könnyű és világos csipke-, szalag- és zsinórfüggönyöktől egészen a vastag, sötétítő vagy fényzáró függönyökig nálunk mindent megtalál.

Cégünk függöny- és lakástextil kiskereskedelmével foglalkozik.
Ezen belül is függönyök és a hozzá tartozó kiegészítők (ágytakarók, díszpárna) készítésével foglalkozik, a felméréstől a felrakásig.

Ezenkívül lakberendezéssel és lakberendezési tanácsadással is rendelkezésre állunk mind a magán mind a közületi megrendelőinknek.

Termékeink átfogó képet adnak az európai gyártókról (angol, német, svájci, spanyol, szlovén, török stb..) Üzletünkben több mint féle függöny fajtát kínálunk több ezer színben. Megtalálhatóak a fényáteresztő függönyök (voile, szablé, organza, applikált, hímzett, maratott függönyök), és a sötétítő vagy dekorációs függönyök (szatén, selyem, pamut, taft, hímzettek és nyomottak, black-out lángálló függönyök, bútorszövetek).

Cégünk karnisok
(műanyag, alumínium sínkarnistól kezdve a különböző rúdkarnisokig, fa, fa-fém kombináció, kovácsoltvas), és különböző árnyékolókkal pl.: lapfüggönyök, rolók, szalagfüggöny, reluxa forgalmazásával is foglalkozik.
A karnisoknak egyenes és hajlított (bástya, boltív) típusai, kézi, zsinóros ill. motoros változatai léteznek. Rendelkezünk továbbá különböző fajta függöny kiegészítőkkel is, mint pl.: bojtok, paszományok, rojtok, csipkék, szalagok, függönybehúzók, és ferde pántok.

A munkánkat már a felmérésnél igénybe veheti. Az anyagok kiválasztása után katalógus fénykép vagy elképzelés útján fazont választhat. Az árajánlat elkészítése és elfogadása után készítjük el függönyét. Igény szerint fel is rakjuk, és ha kérik, akkor teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől a felrakásig. De akinek van ideje és ambíciója az nálunk beszerezheti az anyagokat és a kellékeket, és mi szívesen segítünk az otthoni elkészítésben.

Tevékenységek:
függönyök, függönyözés, lakberendezés, szalagfüggöny, reluxák, lapfüggönyök, karnisok, boltívre és bástyaívre hajlíthatók, motorosok, teljes körű szolgáltatás a felméréstől a felrakásig, függönyök és lakástextíliák

Fullér László-Épületgépészet - Hévíz (Zala)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/FullerGepeszet?fref=ts
Cím: 8380 Hévíz, Kisfaludy u 76
Telefon: 30/226-7369
Email: fuller.gepeszet@freemail.hu
.
.
Vízvezeték szerelés, csőhálózat szerelés, központi fűtés, gázvezeték szerelés, központi porszívó, megújuló energiák,Napkollektor szerelés.
Teljes épületgépészet. csapadékvíz kezelés-újra hasznosítás..

Várom megtisztelő hívásukat!

FUVAR-KER 2000 KFT.-Fuvarozás,Gyepszőnyeg értékesítés-szállítás - Budapest (Pest)

Weboldal: Nincs
Cím: 1182 Budapest, Cziffra György utca 69
Telefon: 06-30/931-9626
Email: szilagyigabor66@gmail.com
.
.
SZOLGÁLTATÁSAINK:

Fuvarozás 1-24 tonnáig, költöztetés, szállítás, önrakodós darus és emelő hátfalas tehergépkocsival.
lakások, irodák költöztetése rakodással
költöztetés nagy platós, magas ponyvás teherautókkal!
( 1.5 tonnás )
szállítás 1-24 tonnáig

Szakképzett rakodókkal dolgozunk /akár hétvégén is.
Önrakodós, darus tehergépkocsi :15 m-es gémkinyúlással
6 tonna teherbírású, emelő magasság 11-12 m-ig.

Rövid határidővel dolgozunk.
Munkavállalás területe: Országos

Gyepszőnyeg értékesítés, kereskedelem !!
Nálunk rendelhet szállítással és szállítás nélkül is!

A gyepszőnyeg garantálja az egészséges, természetes és üde zöld színt és a szép egyenletes, szőnyegszerű megjelenést.
Rendeljen gyepszőnyeget házhoz!

Füzesi Autókárpit Kft-Autókárpitozás és Ponyvakészítés - Debrecen (Hajdú-Bihar)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/F%C3%BCzesi-Aut%C3%B3k%C3%A1rp...
Cím: 4225 Debrecen, Bocskai István út 6
Telefon: +3620/469 6578
Email: fuzesi.autokarpit57@gmail.com
.
.
Minőségi kárpitos szolgáltatásokkal várjuk autó- és motortulajdonosokat!!

Kiszakadt , kiégett, elkopott, vagy csak megunta?
Autóbelsők, autókárpit javítás,
Nagy hangsúlyt fektetünk az autó kárpitozás során az anyagok kiválasztására.

Szolgáltatásaink:
gépkocsi belső kárpitozása, burkolása, gépkocsi belső szigetelése, gépkocsi belső javítás, újrakárpitozás, üléshuzat készítés, ponyvakészítés gépkocsira, úszómedencére, cabrióra, előtetőre és ezek javítása,

Az autója és Ön is megérdemli!
Keressen bizalommal: +36 20/469 6578
Ugrás a lap tetejére