Keresés

Cég neve

Típus

Megye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

CSŐrMESTER - Vízvezeték szerelés - Duguláselhárítás - Pápa (Veszprém)

Weboldal: Nincs
Cím: 8500 Pápa
Telefon: 06 30/582-8685 ; 06 30/577-8394
Email: csormester17@gmail.com
.
.
Duguláselhárítás akár azonnal!!

Vízvezeték szerelés

Felújítás, kivitelezés:
- Vízvezeték szerelés, új csőhálózat kiépítése, cseréje - Vizes helységek felújítása (fürdőszoba, konyha, WC) - Zuhanytálca csere és beépítés, kád csere és beépítés

VIZSGÁLTASSA ÁT LEFOLYÓRENDSZERÉT
Duguláselhárítás és szennyvízvezeték tisztítás, hétvégén is: 06/30 582 8685

Vállalok családi házakban, intézményekben, társas házakban
gyors és szakszerű duguláselhárítást.

Amennyiben nem jár sikerrel, felesleges tovább fáradozni, a legjobb megoldás, ha szakembert hívunk.

Nagy szakértelemmel és gondos odafigyeléssel állunk az ügyfeleink rendelkezésére.
Gyors precíz munka!
Hívjon: 06 30/582-8685 ; 06 30/577-8394

Ha Ön most vásárolta ingatlanát, vagy már évek óta ebben lakik, érdemes megvizsgáltatni a lefolyót, csőrendszert, nehogy kellemetlen meglepetések érjék. Egy átvizsgálás költsége jelentősen alacsonyabb, mint egy eldugult vezeték okozta javítás, feltárás, csere, nem beszélve a rengeteg idegeskedésről és kellemetlenségekről.

Ha már megtörtént a probléma és eldugult a vezeték, lefolyó, korszerű diagnosztikával pontos képet tudunk adni a meghibásodásról, szakértelemmel, modern gépekkel segítek, hogy mihamarabb újra élvezhesse otthona nyugalmát.

Mosogató duguláselhárítás - 10 000 - 15 000 Ft
Mosdó duguláselhárítás - 10 000 - 15 000 Ft
Fürdőszobai duguláselhárítás - 10 000 - 15 000 Ft
Csapadéklefolyók duguláselhárítása - 15 000 - 20 000 Ft
Szennyvíz gerincvezeték duguláselhárítás - 20 000 - 30 000 Ft
Csatornatisztítás nagynyomású mosóberendezéssel - 20 000 - 30 000 Ft
Kamerás csővizsgálat 15 000 Ft-tól

A fenti árak tájékoztató jellegűek, pontos árajánlatot minden esetben személyes megbeszélés alapján adunk.

Hívjon bizalommal: 06 30/582-8685 ; 06 30/577-8394

Délpest-Gáz Bt - Budapest (Pest)

Weboldal: www.delpestgaz.hu
Cím: 1181 Budapest, Barcsay u 3
Telefon: (06-1)294-79-05, (06-30)516-34-27
Fax: (06-1)295-2663
Email: delpestgaz@gmail.com
.
.
Cégünk 1997-ben alakult meg az akkori FÉG Központi szervizből kiválva. A cég vezetője Dobos Attila. Jelenleg 5 fő szerviz szerelővel dolgozunk. Minden szerelőnk rendelkezik a Gáz és Olajtüzelő berendezés szerelő és üzembehelyező mester vizsgával, ill. az Ipari Minisztérium által regisztrált arcképes igazolvánnyal.

Fő tevékenységünk a lakossági szolgáltatás, melynek keretén belül a Saunier Duval, VARA FÉG, Ferroli, Radiant, Westen, FÉGkonvektor gyártó Zrt. gázkészülék gyártók márkaszervizeként üzembe helyezünk, garanciálisan és garancia időn túl javítunk. Továbbá a FÉG – Vestale AF-105 típusú kazánházakat is javítunk.

Garancián túli javítást vállalunk – márka független szervizként – Baxi, Beretta, Biasi típusú gázkészülékekre is.

Szolgáltatási területünk a IX., X., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII., – kerületekre, valamint annak megyei vonzáskörzetére terjed ki. Vecsés, Gyál, Üllő, Monor, Monori erdő, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Dabas, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Tököl, Ecser, Pécel, Maglód, Gyömrő, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Felsőpakony.

Szolgáltatásunkhoz a megfelelő műszeres parkkal rendelkezünk, CO, CH4, Füstgáz elemző műszerekkel.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

BEÜZEMELÉS
GARANCIÁLIS JAVÍTÁSOK
JAVÍTÁSOK
KARBANTARTÁS

HÍVJON! TEL.: (06-1) 294-7905
MOBIL.: (06-30) 516-34-27
TEL/FAX, ÜZENETRÖGZÍTŐ: (06-1) 295-2663

NYITVA TARTÁS:
H – CS 7.30 – 15.30-IG
P 7.30 – 13.30-IG
SZOMBATON A FŰTÉSI SZEZONBAN
SZERELŐI ÜGYELET 8.00 – 12.00-IG.

DHM kézi autómosó,autókölcsönző,gumiszerviz - Székesfehérvár (Fejér)

Weboldal: www.dhm.hu
Facebook: www.facebook.com/torok.laszlo.92
Cím: 8000 Székesfehérvár, Új Csóri út 30
Telefon: 20/946-5486, 20/929-2432, 22/379-775
Email: dhmautomoso@t-online.hu
.
.
AUTÓMOSÁS:
Tisztelt Autótulajdonos!
Biztos hallott már arról, hogy a gépi mosással ellentétben, a kézi gépkocsi mosás mennyivel kíméletesebb az autó fényezésének (felületi karcok). Nálunk nagynyomású vízzel a sarat eltávolítjuk, majd ezután a szinte tiszta autót samponos szivaccsal megmossuk, szárazra töröljük (az ajtóperemeknél is), de a felső mosás alkalmával a kivehető szőnyegeket is megtisztítjuk.Ha Ön is partner ebben, akkor minden harmadik-negyedik mosáskor kell csak az autó belsejét takarítani. Belső takarításkor a kivehető szőnyeget megmossuk és kitisztítjuk, a gépkocsi belsejét (szőnyeg, ülés, kalaptartó és csomagtartó) kiporszívózzuk, a műanyagokat letörölgetjük, az üvegeket megtisztítjuk.Alsó mosáskor a gépkocsi alját és kerékjáratait a sártól és egyéb szennyeződéstől nagy nyomással, meleg vízzel megtisztítjuk. Az olajszennyeződést a gépkocsi aljáról környezetvédelmi szempontból nem áll módunkban eltávolítani.Motortér mosása- csak abban az esetben, ha a motor nem olajjal szennyezett-, nagynyomású, meleg vízzel történő leöblítés és samponozás után, sűrített levegővel leszárítva.E négyféle mosás teljes értékű szolgáltatásnak számít. Mindenféle mosás ugyanannyiba kerül készpénzfizetés esetén. Rendszeresen járó ügyfeleinknek kedvezménnyel kedveskedünk autómosó bérlet vásárlása esetén. Tíz mosás áráért több mint tizenhárom teljes értékű mosást adunk. Léteznek szolgáltatásaink a fent említetteken kívül fél áron is, vagy bérlet esetén egy fél mosószelvényért.
Gépkocsi üvegek vegyszeres tisztítása.
Télen gőzborotvás mosás (törlés nélkül).
Sáros autó esetén kerékjáratok mosása.
Teherautók első utasterének takarítása.A fent említett szolgáltatások bérlettel is igénybe vehetők jelentős kedvezménnyel, külön a személyautó méretű, külön a terepjáró vagy egyterű, és külön a kisbusz vagy kis teher méretű gépkocsikra.

MOBIL GUMISZERVIZ:
Új és használt gumiabroncsok, lemez és alufelnik forgalmazása.Gumik után kérjük, hogy érdeklődjenek telefonon.
Cégünk használt gumikat is forgalmaz, melyre garanciát vállalunk!
Mobil gumiszerviz szolgáltatásunkkal rengeteg időt megtakaríthat!
Mostanában problémákat észlel gépjárműje abroncsaival kapcsolatban? Egyszerűbb, időtakarékosabb megoldást keres a javításhoz? Profi, megbízható szakemberekre bízná a szerelést? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, ajánljuk figyelmébe mobil gumiszerviz szolgáltatásunkat!A mobil gumiszerviz szolgáltatás lehetővé teszi, hogy Ön rengeteg időt és energiát megtakaríthasson, hiszen a szerelést, javítást az ügyfelek által megadott helyszínen végezzük el. Szolgáltatásunknak köszönhetően emellett elkerülheti, hogy rossz abroncsokkal induljon útnak telephelyünkre. A helyszíni javításhoz minden a rendelkezésünkre áll, így ugyanazt a minőséget tudjuk nyújtani, mint műhelyünkben. Munkatársaink alapos és gyors munkát végeznek.Válassza Ön is az egyszerűbb megoldásokat, tapasztalja meg a mobil gumiszerviz előnyeit, és spóroljon meg jelentős időt a javításon! Ha szeretné igénybe venné a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

ÓZONGENERÁTOROS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS:
Az ózongenerátoros autóklíma tisztítás vegyszerek nélkül fertőtlenít!
Szerencsére a legtöbb autótulajdonos tisztában van vele, hogy fontos a klíma karbantartása. Szükség van klímatöltésre, de nem szabad elhanyagolni a tisztítást sem, mert a berendezésben rengeteg por lehet és a penész is előszeretettel telepszik meg. A tisztítás többféle módon is elvégezhető, de az egyik leghatékonyabb mindenképp az ózongenerátoros autóklíma tisztítás.A berendezésben megtelepedő penész spórái a belső tér levegőjébe jutnak és belélegezve súlyosan irritálják a nyálkahártyát és kellemetlen tüneteket okoznak. Hosszú távon akár asztma is kialakulhat, ezért a készülék tisztítását érdemes beiktatni minden szezonban. Az ózongenerátoros autóklíma tisztítás vegyszerek nélkül biztosít kiváló higiéniát. Hatékonyan fertőtleníti a teljes rendszert, így egy csapásra szabadulhatunk meg a portól és a penésztől is.Amennyiben kérdése van, illetve szeretné igénybe venni az ózongenerátoros autóklíma tisztítást, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről.ózongenerátoros autóklíma tisztítás

AUTÓKÖLCSÖNZÉS:
Bérlési feltételek:Magán személy esetén:
2 évnél idősebb jogosítvány
érvényes személyi igazolvány
lakcím kártya
jogosítvány
a bejelentett lakcímről egy befizetett közüzemű számla (lehet víz,villany,telefon,tv….stb)
a kauciót, és a bérlési időszak összegét előre fizetve tudjuk a szolgáltatást biztosítani
Cég esetén:
érvényes cégpapírok,cégkivonat.
Az autókölcsönzés, 24 óránként 350 km-ig díjtalan felette 15 Ft/km+áfa.
Külföldi használat esetén a napi bérleti díj +2000 Ft+áfa töbBletet számolunk fel!
A bérautókat tele tankkal adjuk át ,úgy is vesszük vissza,illetve tiszta kitakarított járművet adunk át, takarítási díjként 4.000.-ft+ áfát számolunk fel! A bérleti díj a pályamatricát nem tartalmazza!

Nyitva tartásunk:
A hét minden napján (hétfőtől-vasárnapig) 7:00 - 18:00 óráig várjuk kedves ügyfeleinket!

Dirner Daru Kft.-Autódaruzás, autómentés, teher fuvarozás - Kecskemét (Bács-Kiskun)

Weboldal: www.dirnerdaru.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Perc u. 6
Telefon: 06-76-509-307, 06-76-708-085 06-30-968-6212
Email: info@dirnerdaru.hu
.
.
Autódaruzás 7-90 tonnáig, gépi berendezés, tartályok, konténerek szakszerű költöztetése, toronydaru, anyagmozgatás, építőanyag szállítása, daruzása garanciával!

2001-ben alakult meg a Dirner Daru Kft.
Fő tevékenységünk az autódaruzás és a teherfuvarozás.
Dirner József 1990-ben kezdett daruzással foglalkozni, ezzel megteremtve a cég alapjait.
Szakmai gyakorlata 1981 óta van. Jelenleg gépjárműparkunkban 14 daru, és 5 fix platós autó van, autódaruk 7-90 tonnáig, tehergépjárművek 25 tonnáig találhatók.

A daruzás főbb területei:
építőipar, szerkezet- szerelés, gépek áthelyezése, illetve járműről- járműre történő rakodása, balesetes és műszaki hibás autók mentése, egyedi fák kiemelése, silók, tornyok szállítása stb.

állalni tudjuk akár épületeken belül is különböző gépek, berendezések mozgatását, helyretételét.
E feladathoz speciális műanyag görgőket használunk, amely nem sérti meg az ipari padlókat, műgyanta felületeket.

Telephely: 6000 Kecskemét, Úrrét 222/a.
Tel: 76-708-085 Mobil: 30-206-3105

Dízel porlasztó bemérés - Moltim Autószerviz Autójavítás - Gyál (Pest)

Weboldal: www.moltim.hu
Cím: 2360 Gyál, Jókai Mór u 1
Telefon: +36 (29) 344-219 , + 36 (30) 940-6868 +36 (30) 900-1780
Fax: +36 (29) 344-219
Email: info@moltim.hu , moltim.autoszerviz@gmail.com
.
.
Bemutatkozás:
Üdvözli az Autószerviz - Moltim Kft.
Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben! Megtalál minket Budapest közelében, Gyálon. Szeretettel várjuk megkeresését! Kedvező, olcsó szerviz árak online is elérhetőek. Visszatérő vendégeinknek szerviz akciókkal kedveskedünk!

SZOLGÁLTATÁSAINK:
Cégünk a következő területeken áll ügyfeleink rendelkezésére:
Benzines Injektor Bevizsgálás, Tisztítás
Biztonsági Váltózár Beszerelés
Common Rail Porlasztók Kódolása
Dízel Nagynyomású Szivattyúk
Dízel Porlasztó Bemérés
Dízel Porlasztócsúcs Beállítás
Fékjavítás
Gumiszerelés És Centírozás
Hibakód Olvasás, Hibakód Törlés
Klíma Javítás, Töltés
Motor Kompresszió Mérés
Motor Veszteségmérés

Nyitvatartás:
Hétfő 7:00 - 16:30
Kedd 7:00 - 16:30
Szerda 7:00 - 16:30
Csütörtök 7:00 - 16:30
Péntek 7:00 - 16:30
(ebéd idő 12:00-12:30-ig)
Hétvégi nyitva tartás: előzetes egyeztetés alapján.

Autószervizünkben a gépkocsik számára teljes körű javítást és szervizt biztosítunk.

Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi beállásos műhelyünkben végzik el munkatársaink.

Dízel-Technika Kft - Erdélyi Rudolf - Autószerelés, műszaki vizsga - Dunaharaszti (Pest)

Weboldal: erdelyirudolf.uw.hu/
Cím: 2330 Dunaharaszti , Andrássy u 2
Telefon: 24/490-005, 30/940 2726
Email: dizel-technika@pr.hu
.
.
MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS HELYEBEN!!

Személygépkocsik teljes körű javítása
Eredet vizsgálat
Benzines és dízel autók gyors zöldkártya ügyintézése

Ma már az autó is családtagnak számít, hiszen nélküle nem jutnánk a napi tennivalóink végére. A most aktuális nyári felkészüléskor nem szabad kihagyni járműveinket sem.

Feladatok:

- fékek, ékszíjak ellenőrzése
- olajcsere
- hűtés és elektronikus berendezések átvizsgálása

A megfáradt olaj apró koksz szemcsékre bomlik le, ami olyan lesz, mint egy folyékony smirgli! Olajcsere? Nem kétséges.

Szeretettel várjuk az év bármely napján szervizünkbe.

Nincs olyan javítási feladat ami idegen lenne számunkra. Jól képzett szakembereink magabiztosan, nagy gyakorlattal javítják valamennyi hazánkban futó járművet.

A legkorszerűbb diagnosztikai berendezéseinkkel rutinosan javítjuk a legújabb elektronikusan vezérelt dízel járműveket, melyeket sok műhely el se mer vállalni.
Nagy gyakorlatunk van korszerű VW, Skoda, Seat, Opel, Peugeot, BMW, Mercedes, Fiat, Ford, ázsiai és amerikai autók és idősebb modellek javításában.

Mi nem hiszünk a balesetekben. Egy bajbajutott autó, mindig emberi mulasztások eredménye. Nyáron sok tényező nehezíti meg a vezetést. A műszaki állapot bizonyos helyzetekben élet és halál ura. Persze a vezetőn múlik, hogy és hová vezeti az autóját. Ejtse útba tehát szervizünket.

Dobogókőért Közhasznú Alapítvány - Dobogókő (Pest)

Weboldal: dobogoko.org/
Facebook: www.facebook.com/Zsindelyesvendeghaz
Cím: 2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10
Telefon: 30/852-0340
Email: dobogoko@gmail.com
.
.
Dobogókőért Közhasznú Alapítvány
A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány 1994-ben jött létre magánszemélyek kezdeményezésére. Közhasznú szervezetünk nemes célok megvalósításáért, a terület természeti környezetének védelme, növény és állatvilágának, valamint természeti értékeinek megóvása, a civilizációs károk enyhítése, a terület sokoldalú fejlesztése érdekében jött létre.
Biztosak vagyunk abban, hogy a környezet megóvásával is lehet fejleszteni egy területet. Így lehet Dobogókő ismét egy csodaszép, gondozott, nevéhez méltó, közkedvelt üdülő-, kiránduló- és síközpont.
Kis létszámú önkéntes csapatunk társadalmi munkában végzi feladatát. Fejlesztési céljaink között szerepel, hogy folyamatosan gondoskodjunk rendezvények, különféle programok szervezéséről, amelyek keretein belül megvalósíthatjuk a sétautak karbantartását, az erdők takarítását. Csapatunk nem csak a szabadban tevékenykedik. Olyan rendezvényeket is szervezünk, ahol kulturális és tudományos programok, előadások kerülnek előtérbe. Próbálunk az emberek szemléletére hatni, amelynek során felhívjuk a figyelmet arra, hogy hogyan lehet barátságban élni a természettel, a növény- és állatvilággal.

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány kiemelten fontosnak tartja a szabadidő hasznos eltöltésére való figyelemfelhívást. Ennek keretén belül a téli évszakban a lehetőségekhez képest igyekszünk mindig a legjobb feltételeket biztosítani a síelők számára. Megkezdtük továbbá a sífutó utak kezelését és karbantartását, egy korábbi sífutó versenyhez Alapítványunk kezelte le a 32 km hosszú utat. Célunk továbbá az engedélyezési szakaszban tartó erdei játszótér, kalanderdő és kilátótorony mielőbbi létrehozása.

Elért eredményeink:

folyamatosan takarítjuk a környék erdőit, törekedünk a terület tisztán tartására, ápolására
Dobogókő népszerűsítése és az érdeklődők jobb tájékoztatása érdekében weblapokat, valamint webkamerát üzemeltetünk
felújítottuk a tányéros sífelvonó vonszolóit, oszlopait, görgőit, vonszolókötelét újra cseréltük
a sípályákról a köveket és a kiálló sziklákat eltávolítottuk dobkör
pályakezelő gépet (ratrakot) vásároltunk
kezdeményezői és szervezői vagyunk a Dobogókő turisztikai kínálatát és hírnevét növelő rendezvényeknek (túrák, spirituális kirándulások, dobkör, konferenciák, folópályázatok és fotókiállítások, főzőversenyek…)
A Dobogókőre érkezők kirándulók, síelők és zarándokok számára kedvezményes, egész évben használható szálláshelyeket és rendezvénytereket alakítottunk ki, bentlakásos jurtaépítő táborainkkal, melyek bevételeit igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben visszaforgatni leírt céljaink eléréséhez.
További céljaink

Jelenleg elsődleges célunk a 2014 decemberében történt ónos eső okozta katasztrófa utáni helyreállítás az Alapítvány által kezelt Sícentrum területén és székházunk, a rendezvényeink helyszínéül szolgáló Zsindelyes Vendégház környezetében
a Makovecz Imre által tervezett Zsindelyes Vendégház, kibővítése, a Sícentrumhoz kapcsolódóan egy elsősegélyt nyújtó orvosi szoba és pénztár kialakítása, a meglévő mosdó kiegészítése
a parkolási helyzet rendezése, az útpadka rendbetétele
a szintén Makovecz Imre által Dobogókőre tervezett 27 m magas körpanorámás kilátótorony létrehozásának előkészítése
új tanuló sípálya létrehozása, felvonóval ellátva
az esti síelés lehetőségének megteremtése
egész évben működő ülőszékes felvonó felállítása
szánkópálya kialakítása a közelben
erdei játszótér és kalanderdő létrehozása
tanösvény kialakítása
erdei iskolák és kézműves táborok szervezése
túrák, szakrális túrák további szervezése valamint a téli és nyári sportolási lehetőségek választékának és színvonalának a fejlesztése
alkalmi felfedező túrák és hozzájuk kapcsolódó kulturális programok szervezése a Dobogókőt átszelő zarándokutakon, zarándokszállás létrehozása, illetve működtetése
információs központ létrehozása Dobogókőn
pályázatok beadása, amelyeknek célja Dobogókő turisztikai vonzerejének növelése, a környék ápoltabbá, szebbé tétele valamint az egészséges életmódot kiszolgáló körülmények és szolgáltatások javítása
Önnek egy forintjába sem kerül, nekünk hatalmas segítség!
Támogassa célkitűzéseinket adója 1%-ának felajánlásával!

Az Sz.J.A. 1% felajánláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18666777-1-13

Kapcsolat:

Alapítvány rendezvényei, támogatása, önkéntesség, sajtó +36 30 852 03 40
Étkezés a Zsindelyesben +36 30 852 03 40
Jurtaszállás foglalása --> űrlap (preferált - Köszönjük!)
+36 20 227 96 85
Esküvők, születésnapok, céges rendezvények szervezése +36 30 852 03 40

Dönci Vendéglő és Pizzéria - Császártöltés (Bács-Kiskun)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/D%C3%B6nci-Vend%C3%A9gl%C5%91-...
Cím: 6239 Császártöltés, Sport tér 1
Telefon: 06-78-443-064
Email: erdgasztro@gmail.com
GPS: Sz.: 46.4242487 H.: 19.18414359999997
.
.
Nyugodt, családias környezetben és házias ételeinkkel várjuk minden kedves vendégünket.
Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.

Menü:
Frissen sültek
Készételek
Desszertek

Minden, ami az étlapon szerepel.
Üdítő
Kávé
Rövid italok
Sörök
Borok

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 07:00- 23:00
Péntek- Vasárnap: 07:00- 24:00
Rendezvények lebonyolítását vállaljuk 100 főig.

SZÉP Kártya elfogadóhely!

Jöjjön el hozzánk,legyen a vendégünk!

"Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát."

Donneri Tipp Presszó és Étterem - Kaposvár (Somogy)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/horvath.elemer.7731
Cím: 7400 Kaposvár,Kálvária u 89
Telefon: 06-30-383-7620 , 06-82-512-948
Email: horelem@gmail.com
.
.
Szeretettel várjuk Önöket megújuló étlappal, kedves kiszolgálással,szép és barátságos belső térrel, a gasztronómia remekeivel .

Rendezvények lebonyolítását 35 főig vállaljuk.
Az étterem, a baráti találkozók, a sikeres üzleti ebédek, a meghitt családi események találkozó helye lehet.
Ételeinket kizárólag magyar termékből, nyersanyagból készítjük el az alapvető élelmiszerbiztonság technikai szabályokat szigorúan betartva a modern étkezési kultúrának megfelelően magas szakmai színvonalra törekszünk.

Éttermünkben menü fogyasztására is van lehetőség!
Kiszolgálása: 11.30-14.00
Rendelés felvétel: 82/512-948
Házhozszállítás telefonos egyeztetés alapján!

Nyitvatartás: minden nap 7:00 – 21:00

OTP és K&H SZÉP Kártya elfogadóhely!
Erzsébet Utalványt is elfogadunk!

Jöjjön el hozzánk, legyen a vendégünk!

Dr. Epoxi-Bau Kft. - ipari, műgyanta padló - Gyömrő (Pest)

Weboldal: https://ipariesmugyantapadlo.hu
Cím: 2230 Gyömrő, Rózsahegyi 4661
Telefon: (70) 410 4140
Email: info@drepoxi.hu
.
.
Ipari és műgyanta padló profiktól!

Bemutatkozás
Cégünk családi vállalkozásként alakult. A KFT célja, ügyfelei elégedettsége és hosszú távú bizalma. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és a legkiválóbb szakemberekkel vállaljuk régi és új beton, járólap, aszfalt, sima vagy csuszásmentes műgyanta padló tervezését és kivitelezését.

Cégünk kedvező árakkal dolgozik az ország bármely pontján, a helyszíni felmérés és tanácsadás minden esetben ingyenes.

Ha műgyanta padlóra van szüksége válasza a Dr. Epoxi-Bau Kft. és mi garanciával biztosítjuk, hogy maximálisan meg lesz velünk elégedve!

Technológiai előnyei és alkalmazása
A műgyanta padlók készítése számunkra nem jelent problémát. Műgyanta padlóját gyorsan, rövid határidő vállalásával készítjük el abban az esetben is, ha aljbetonozásra is szükség van. Kérje árajánlatunkat gyorsan, egyszerűen online!

Hol kell műgyanta padlót alkalmazni?
A műgyanta padlóburkolat manapság rendkívül népszerű, ami egyáltalán nem csoda, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A műgyanta padló nagyon jól tapad, nem csúszunk el rajta, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy az idő múlásával szépsége elhalványul, és kopottá válik. Különösen azokban az épületekben kedvelik, ahol iparhoz kapcsolódó tevékenységeket végeznek, így például gyárakban, raktárakban, de ezeken felül is számos épületben használják attól függően, hogy az adott helyen milyen tevékenységet terveznek végezni. A műgyanta padlóburkolat nem szükségszerűen egyforma mindenhol, különböző lehet az alapanyagok, és különböző rétegrendű fajták léteznek belőle.

Ha egy gyárban vagy egyéb ipari területen számos szempontot kell figyelembe venni a padló kiválasztása esetén. Figyelemmel kell lenni például a vegyi folyamatokra, melyek a gyártási tevékenység során történhetnek, számolni kell továbbá mechanikai megterheléssel is. Az is fontos szempont, hogy a padló takarítása könnyen és gyorsan elvégezhető legyen, valamint, hogy jó legyen a tapadása a munkahelyi balesetek elkerülése végett. Kórházak esetén nem csak a megfelelő tisztántarthatóság, hanem a fertőtleníthetőség is nagyon fontos, mindenképpen olyan műgyanta padlóburkolatot kell választani, ami ennek megfelel.

A Dr. Epoxi Kft. immár húszéves tapasztalattal rendelkezik a műgyanta padlóburkolatok terén, így ha bizonytalan a választásban, szakértő tanáccsal tudunk szolgálni.

A műgyanta padlóburkolat előnyei
A padló, legyen szó bármilyen épületről, nagyon fontos terület, hiszen ez van a legnagyobb igénybevételnek kitéve. A műgyanta padlóburkolat nem csak az esztétika tekintetében felel meg minden igénynek, hanem a praktikumot tekintve is, hiszen könnyen tisztítható, és nagyon strapabíró. További előnye, hogy könnyen és gyorsan el lehet készíteni, emellett többrétegű és hézagmentes, és az esetleg hibáit könnyen lehet orvosolni. Küllemén is könnyű változtatni, mindössze egy újabb réteget kell rá felhúzni, és máris teljesen másképp néz ki.

A műgyanta felhasználási területe igen sokrétű, találkozhatunk műgyanta padlóval iskolák osztálytermeiben, raktárakban, gyári üzemekben, laboratóriumokban, templomokban, kórházakban, börtönökben, illetve nagyobb éttermek vagy más épületek konyháiban is. Többféle alapanyagból állhat, a műgyanta alapja lehet poliészter, furán, epoxi, poliuretán, policarbonát, vinilészter, akrilát. Ha mindezek mellett további kérdései merültek fel, keressen minket bizalommal!

Elérhetőségek
Dr. Epoxi-Bau Kft.
Székhely:
Gyömrő, Rózsahegyi 4661 hrsz.

Péterfi Barna
+36 70 410 4140

Dr. Fodor László-állatorvos - Szeged (Csongrád-Csanád)

Weboldal: Nincs
Cím: 6726 Szeged , Töltés u 10/A
Telefon: 62/437-120, 30/248-8433
Email: l.fodor@invitel.hu
.
Állategészségügyi alapellátások:

Betegvizsgálat
Védőoltások
Állatútlevél kiállítása
Microchip beültetés és regisztrációja
Ivartalanítás

Rendelési idő: hétfőtől péntekig 17-től 18 óráig.
Ettől eltérő időben és házhoz kihívás esetén telefonon történt megbeszélés szerint.

Cím: 6726 Szeged, Töltés utca 10/A
Telefon: 62/437-120
Mobil: 30/248-8433
Rendelés (Szeged): hétfőtől péntekig: 17-18-ig
Email: l.fodor@invitel.hu

6710 Szeged (Szentmihálytelek), Új élet u. 7.
Bejelentkezés: 06-62/437-120, 06-30/2-488-433
Rendelés (Szentmihálytelek): kedden és csütörtökön: 9-10

Dr. Füleky Ilona Foglalkozás-egészségügyi szakorvos - Gyöngyös (Heves)

Weboldal: https://ergomedkft.hu/
Facebook: www.facebook.com/ergomedkft/
Cím: 3200 Gyöngyös, Dr. Puky Á u 3
Telefon: 37/ 781-211, 30/319-4868
Email: fulekyilona@gmail.com
.
.
Foglalkozás-egészségügyi tevékenység

munkaalkalmassági vizsgálatok (előzetes, időszakos, soron kívüli)
gépjármű vezetői engedélyekhez orvosi alkalmassági vizsgálatok végzése
gépkezelői jogosítványokhoz orvosi alkalmassági vizsgálatok végzése
lőfegyvertartási engedély (hivatásos és sportcélú) orvosi alkalmassági vizsgálata
kishajó vezetői engedélyek orvosi érvényesítése
Ugrás a lap tetejére