Keresés

Cég neve

Típus

Megye

Keresőszó

Város

Kiemelt hirdetések
 

V+V Coop Szövetkezet - Héreg (Komárom-Esztergom)

Weboldal: www.vvcoop.hu
Cím: 2832 Héreg, 043/15 HRSZ
Telefon: (34) 373-696, (34) 372-669, (20) 9427-637, (70)380-0020
Email: vvcoop@tatanet.hu
GPS: N 47 38 45 E 18 31 23 EOV koordináta: Y 61 06 18 X 25 60 31
.
.
Megközelítés a Héreg vége tábla után 300m balra!!
V+V Coop Szövetkezet

A V+V Coop Szövetkezet 1995-ben alakult Héreg községben. Mezőgazdasági növénytermesztéssel terményszárítással és bértárolással kezdtünk foglalkozni.

Mezőgazdasági növénytermesztés
Mezőgazdasági növénytermesztést elsősorban saját illetve bérelt földterületeinken végzünk. Ehhez a tevékenységi körhöz kapcsolódó bérmunkát kapacitás függvényében vállalunk. Gépparkunkat folyamatosan a kor követelményeinek megfelelően fejlesztjük.

Terményszárítás és bértárolás
Termények tisztítását, szárítását és bértárolását vállaljuk. Tároló kapacitásunk 11.000 tonna. A betárolt termény megfelelő minőségen tartása alap követelmény.
A tisztítás SCHMIDT_H TAS 152 A tisztító berendezéssel történik. A szárítást korszerű HEVES-X 1400 típusú – 17 tonna/óra teljesítményű, kukorica esetében 10%-os vízelvonásnál – szárítóval hajtjuk végre.
Betároló rendszerünk 40 tonna/órás kapacitású.
60 tonnás, 18 méter hosszú kiemelt, hitelesített hídmérleggel rendelkezünk.

2011-ben épült fel a cég növényolajgyára, így repceolaj gyártással és ennek értékesítésével bővítettük tevékenységünket.

Repceolaj gyártás és értékesítés
Szövetkezetünk 2011. év óta foglalkozik kimagasló minőségű hidegen sajtolt repceolaj előállításával. Üzemünk a csehországi FARMET cég FS 1010 típusú gépsorával 1800 kg/óra repcemag feldolgozásával olajat és repcemag pogácsát állít elő. Az olajüzem folyamatos ellátása érdekében repcefelvásárlás egész évben esedékes.

Jelenleg a repceolajat ipari célra értékesítjük, az olajgyártás során keletkező melléktermék, a repcemag pogácsa kiváló takarmány alapanyag, amit takarmánykeverők részére értékesítünk. Ennek forgalmazása egész évben folyamatos.

Információ:
Növény termesztés,Növényolaj gyártás,mezőgazdasági növénytermesztés, mezőgazdasági szolgáltatás, szárítás, tárolás, REPCE felvásárlás, műtrágya, vetőmag értékesítés

Tevékenységek:
Növény termesztés,Növényolaj gyártás,szárítás, tisztítás, terménytisztítás, terménytárolás, repcefeldolgozás, növényiolajgyártás, olajprés, növényialapú olajüzem, nem élelmiszeripari olajgyártás, REPCE felvásárlás,

Vadászkürt Étterem és Panzió - Sopron (Győr-Moson-Sopron)

Weboldal: www.vadaszkurt.hu
Facebook: www.facebook.com/vadaszkurt/
Cím: 9400 Sopron, Udvarnoki u 6
Telefon: +36 99/314 385
Email: info@vadaszkurt.hu
GPS: 47.677511780 16.583074441 .
.
.
Vadászkürt a családbarát Panzió és Étterem! Kreatív konyha - jó borok - stílusos szobák Sopronban az Alsólőverekben békés zöldövezeti környezetben, de közel a belvároshoz, igényesen berendezett szobákkal, igazi házias, magyar és nemzetközi ízeket kínáló étteremmel, és kiváló borokkal teli pincével várjuk kedves vendégeinket.Ideális helyszín családi, baráti összejövetelekre, borkóstolókra, borvacsorákra, kóstolja meg nálunk akár poharanként is a Soproni bortermelők borait.Panziónkból könnyen megközelíthetőek a kiváló síterepek, kerékpártúrák, nyári bob, tenisz, golf, uszoda, termálfürdők, mesepark, játszótér az előttünk levő parkban! Látogasson el Sopronba a hűség városába!>
Regionális magyar konyha, jó borok, stílusos szobák!Kultúra, sport, szórakozás. Négy igényesen berendezett szoba. Rendkívüli borválaszték, borkóstolás, borvacsorák. Izgalmas túralehetőségek. Családias környezet.

Panziónk négy nagyméretű, kényelmes, világos, erkélyes szobával rendelkezik, minőségi bútorokkal berendezve, biztonságban tudhatja értékeit szobaszéfünkben, minden szobánk felszereltsége azonos: fürdőszoba, hajszárító, mini bár, nagy képernyős TV, SAT valamint ingyenes WiFi az egész házban! Szobák/apartmanok száma: 4 Db
Férőhelyek száma: 16
A Vadászkürt Panzió éttermében, regionális, igazi házias, magyar és nemzetközi ízeket kínáló étteremmel, és kiváló borokkal teli pincével várják Önöket. Kínálatunkban megtalálhatja a hagyományos, a rusztikus, a könnyű modern ételeket
Ételeink saját kipróbált receptjeink alapján készülnek, kutatjuk a régió alapanyagait és ezeket használjuk fel, varázslatos egyedi fűszerezésű, csak nálunk kapható ételeket is készítünk! Sopronban békés zöldövezeti környezetben, de közel a belvároshoz az – Alsólőverekben a Béke Parkra néző – igényesen berendezett és felszerelt tágas szobákkal, igazi házias, idényjellegű, regionális magyar és nemzetközi ízeket kínáló étteremmel, hangulatos terasszal és kiváló borokkal teli pincével várjuk Önöket panziónkban és éttermünkben.
Szálláshelyünk Sopron kultikus helyén található, az előttünk lévő Béke Parkban látható a Japán Kőkert, melyet 11 japán kertész 11 nap alatt épített, nyomon követhetik a magyarok vándorlását, a kert kövei az Urál-Altaj- hegység és a Kárpátok-Alpok között élő különböző népcsoportokat jelképezi, a középpontban a Béke köve áll, népek törekvését a Béke felé!
itűnő szolgáltatásokat: étterem, borkóstoló, borvacsora, vinotéka, valamint számos téli és nyári sportolási lehetőséget kínálunk a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak!
Síelés, nyári bob, kalandpark, kenutúra, hajókirándulás a fertő tavon, kerékpár, erdei tornapálya,
Károly kilátó, Sörházdombi kilátó, tiszta időben látható a Schneeberg, a Fertő tó és az egész város!
A választás lehetősége az Öné! Tegyen az egészségéért néhány Nordic Walking lépést!
Előzetes bejelentés alapján grátisz Nordik Walking bot használat fél napra!
Időpont egyeztetés után Nordic Walking oktatóval cca. 3 órás kirándulás a soproni erdőkbe, fizetős!
Egészségesre főzzük Önt! Étkezzen nálunk! Legyen a törzsvendégünk!
Ételeinket frissen készítjük, csak természetes alapanyagokat használunk!
Tudatosan alkalmazzuk, lehetőség szerint a kertünkben termett friss fűszernövényeket, lásd “Tarka madárfészek kertünk illatos eszenciáival”!
Igény esetén segítünk megszervezni a kirándulásokat, ötletet adunk a múzeumok, kiállítások, színházi előadások, fesztiválok látogatásához!
Szép kártya,Erzsébet Utalvány elfogadó hely!!
Bankkártya elfogadóhely vagyunk: OTP, VISA, MasterCard, MasterCard Electronic, VISA Electron, Maestro

Szobaárak
Szobatípus Főszezon Mellékszezon
Főszezon ár érvényes: Nemzeti Ünnepek, Húsvét, Pünkösd, Augusztus 20, Karácsony 06.01- 08.31 01.03 – 03.31
12.22 -12.31 09.01 – 12.22
Egyágyas (szoba/éj) 12.000 Ft 11.000 Ft
Kétágyas (szoba/éj) 20.500 Ft 19.500 Ft
Háromágyas (szoba/éj) 31.500 Ft 29.500 Ft
Négyágyas (szoba/éj) 40.500 Ft 36.500 Ft
Ötágyas (szoba/éj) 45.500 Ft 40.500 Ft
Idegenforgalmi adó (fő/éj) 530 Ft/fő/éj
Félpanziós felár (fő/nap) 3.500 Ft/fő
Pótágy reggelivel (fő/éj) 7.000 Ft/fő/éj

ELÉRHETŐSÉGEK
Vadászkürt Kkt.
9400 Sopron, Udvarnoki utca 6.
+36 99/314-385

NYITVA TARTÁS
Szerda-Szombat: 11.30 - 21.00 óráig!
Vasárnap: 11.30 - 16.00 óráig
Szünnap: hétfő, kedd

Varrónők boltja Pesterzsébeten - Budapest

Weboldal: Nincs
Cím: 1204 Budapest, Ady E u 90-92
Telefon: 06-1/283-2220
Email: spektrumkft@freemail.hu
.
.
Szeretném elérni, hogy a szükséges és fontos árukon, mint például tűn, cérnán, ollón, szabászkrétán, centiméteren, koptatón, cipzáron, gombon, csatton, patenten, gyűszűn, stoppolófán, tűpárnán, rádlin kívűl különlegességeket keressenek. Széles választékkal várom az érdeklődőket.

Azon kedves vevőink, akik a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez a kézimunkát választották hobbinak, a kötés-horgoláshoz, hímzéshez óriási fonalválasztékból, gobelin és keresztszemes előnyomott hímzőalapokból, keretekből, kötő-és horgolótűkből valamint hímzőcérnákból válogathatnak üzletemben.

Minden, ami varráshoz,
kézimunkához szükséges.
Gyönyörű gombok!
Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig
8-17:30 óráig
Szombaton
8-12 óráig

VASIPARI ÉS TARTÁLYGYÁRTÓ KFT - Debrecen (Hajdú-Bihar)

Weboldal: www.vtkft.com
Cím: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
Telefon: (52) 411-137
Fax: (52) 411-709
Email: vtkft@t-online.hu
Bevezető

Cégünk a vasipar területén belül tartályok gyártásával foglalkozik Debrecenben.

Bemutatkozás

Tartályok, szénacél és rozsdamentes tárolótartályok, nyomástartó edények és hegesztett szerkezetek gyártása, nagy- és kiskereskedelme

Keresőszavak

fémszerkezet, tartály, fémtömegcikk, vasipar, tárolótartály, acélszerkezet, acéltartálygyártás, acélszerkezet gyártás, légtartály, fémszerkezet edény,

Vendvidéki Vendégház - Kétvölgy (Vas)

Weboldal: www.vendvidekivendeghaz.hu
Facebook: www.facebook.com/vendvidekivendeghaz?sk=wall&fi...
Cím: 9982 Kétvölgy, Fő u 31
Telefon: 94/436223
Email: vendvidekivendeghaz@pwnet.hu
.
.
A Vendvidéki Vendégház 2 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas,2 db 4 ágyas (pótágyazható) szobával és 2 db 5 ágyas apartmannal áll a vendégek rendelkezésére. A Vendégház 30 fő részére tud szállást biztosítani.

A Vendvidéki Vendégház falusi turizmussal foglalkozik, így nincs külön a'la carte étlap, az előzetesen megbeszélt igények szerint (ebéd, vacsora) az elkészített és felszolgált ételek házias jellegűek, rendkívül finomak és bőségesek.

A Vendégházban található szauna, kondisarok (szobabiciklivel, haserősítő paddal), biliárd terem.

Az étterem kérésre 20-30 fős konferenciateremmé alakítható, ahol kisebb rendezvények (születésnap, esküvő, továbbképzés, stb) megtarthatók.

Rendezvények:
Esküvő:
Különleges környezetben és körülmények között élheti át élete egyik legfontosabb pillanatát. A szabadtéri szertartás és a különleges, házias, ízekben gazdag menű felejthetetlen élményt és emlékeket nyújt egy életre.Várjuk az ifjú párok jelentkezését!Rendezvények20-30 fős rendezvények.

Csapatépítő és továbbképzés:
Céges rendezvények, csapatépítő programok, továbbképzések és bulik. A hely adottságai kiválóan alkalmasak az ilyen tipusú rendezvények lebonyolítására. Sütés, főzés, kirándulás, játékok, erdei kerékpározás.Mozduljon ki a városi környezetből és kerüljön egy érdekes, teljesen más világba! Élje át az “elfelejtett” természet szépségeit az Őrségben, Vendvidéken!

Gombatanfolyam:
A Vendégházat körülvevő erdő csak a környékre jellemző különlegesen szép és ízletes gombák megjelenését eredményezi. A természet és gombaszerető emberek “Mekkája”. Eső után hihetelen szépségben és bőségben találhatunk a gombák fajtáiból. Gombaszakértő segítségével biztonsággal megtanulhatjuk a gomba begyűjtését és elkészítésének módját.

Gyerektábor, Osztálykirándulás:
Az erdei és falusi turizmus kedvelőinek csodás kirándulási és tanulási lehetőségek találhatók a környéken. Az alábbi linkeken a teljesség igénye nélkül néhány lehetőséget kínálunk.

Ár:
8.000 Ft reggelivel / fő / nap
Félpanziós ellátás 11.000 Ft-ba kerül

Viti-Vető Vetőmagkereskedés - Monor (Pest)

Weboldal: vitiveto.hu
Cím: 2200 Monor, Kistói út 88
Telefon: +36-29-412-469, +36-20-962-5984
Email: vitiveto@monornet.hu
.
.

27 éve magánvállalkozóként vezetem a " Viti-Vető Vetőmag kereskedést" Monoron.

A Syngenta Seeds kiemelt nagymagvú forgalmazója vagyok, fajtáikat saját kis kiszerelésben is megtalálhatják választékunkban.

Csemegekukorica 1.000-5.0000 szem , Borsó 500 -1000 gramm, Zöldbab 100 gramm-5.0000 szem

Szabad fajtákat saját kiszerelésben is forgalmazzuk ( 5 gr, 50 gr,100 gr,500 gr,1.000 gr, 1.000-5.000 szem)

Amennyiben olyan terméket illetve mennyiséget keresne amit nem talál, ne habozzon kérem telefonáljon.

Nyitvatartás:

Hétfő 8.00 - 17.00
Kedd 8.00 - 17.00
Szerda 8.00 - 17.00
Csütörtök 8.00 - 17.00
Péntek 8.00 - 17.00
Szombat 8.00 - 12.00
Vasárnap Zárva

Vizi Tamás-Gépi Földmunka, Kisvakond Földmunka - Kalocsa (Bács-Kiskun)

Weboldal: Nincs
Facebook: www.facebook.com/vizitamas86/
Cím: 6300 Kalocsa, Király Ilus u 50
Telefon: +36 (20) 4298263
Email: vizitamas86@gmail.com
.
.
Köszönöm a felém irányuló bizalmat minden megrendelőmnek!

Sikeres első évet tudhatok magam mögött, továbbra is számíthattok a segítségemre!
Generál kivitelezésben is részt veszek az idei évtől, két vállalkozó barátommal összefogásban, tehát az idei évtől nem csak földmunkával kapcsolatban érdemes érdeklődni, hanem komplett generálba tudjuk a leendő munkáinkat elvégezni.
A helyszíni szemléket, felméréseket együtt végezzük el a kollégákkal, így elég egy hívás, és gyakorlatilag az adott munka befejeztéig átlátható lesz az építési folyamat, és mi leszervezzük magunk között az időpontokat.

SZOLGÁLTATÁSAIM:
Gépi és kézi földmunka
alap-, árok-, tükör, csatorna ásás
víz-, gáz-, kábel csatorna ásás
medence-, pince kiásás
terep rendezés
gyümölcsösök karbantartás
zöldterület kezelés
házikert gondozás.
Közmű, csatorna, térkő aládolgozás, udvarrendezés, murvaterítés.

Vörös és Társa Kft - Sárvár (Vas)

Weboldal: https://vorosestarsa.hu/hu/ , https://www.youtube.com/channel/UCv0voy9VkYLJpX...
Facebook: www.facebook.com/vorosestarsa/
Cím: 9600 Sárvár, Szombathelyi u 1-3
Telefon: 06-95-320-443 , Mobil: +36-30-937-6131
Fax: 06-95-320-658
Email: voros.tuzep@vorosestarsa.hu
GPS: 47°15'18.5"N 16°54'26.7"E
.
.
Nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk a fuvarozás és az építőanyagok területén.

Gépjárműparkunk kamion szerelvényekből áll, hűtős (válaszfalas, szintes 66 palettás), ponyvás, nyitott és billenős. Rendelkezünk továbbá 24 tonnás önrakodós pót osszerelvénnyel, 18 tonnás darus-billenős teherautóval és konténerszállító teherautóval is.

Szolgáltatások

Szállítás:

- Belföldön saját fuvareszközzel mindennemű áru szállítása 26 t raksúlyig, platós, ponyvás és billenős gépkocsikkal.

- Expressz szállítás, futár szolgálat.

- Konténeres szállítás 3 - 8 m3 űrtartalmú konténerekkel (vegyes építési törmelék, ömlesztett árú, homok, kavics).

- Daruzás 40 tonnáig 46 méter magasság

- Targonca, rakodógép bérbeadás.

- Állati tetemszállítás

- Hűtős szállítás fagyasztós gépkocsikkal 22,5 t-ig. (szintes, válaszfalas, 66 palettáig)

- NON-STOP mérlegelés 18 méter hosszúságig és 60 tonnáig.

- Ollós és karos emelők kölcsönzése, kezelővel.


Építőanyag kereskedelem:

Nálunk mindent megtalál!

Teljes körű építőanyag forgalmazás (alapanyagok, betonvasak, síkhálók, falazó , tetőfedő anyagok, födémrendszerek, vakolatok, szigetelő anyagok, stb.)

Nagy tételű vásárlás esetén 30 km-es körzetben ingyenes kiszállítás egyedi megállapodás esetén.

Projekt esetén egyedi árképzés.

Tervrajz alapján ingyenes anyagszükséglet számítás.

Kengyel hajtás.

Gépi földmunka:

- Alapásás

- Tereprendezés

- Síkterep-kialakítás

- Gépi betontörés

- Épületbontás

- Pincetömb kiemelés

- Lábazat feltöltés

Fő törekvésünk a hosszú távú kapcsolatok és a megbízható partneri viszonyok kialakítása.

Nyitva tartás:
H-P: 7:00 - 17:00
Sz: 7:00 - 12:00

Wirax-Hungária Kft - Kocsord (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Weboldal: www.wirax.hu
Cím: 4751 Kocsord Szabadság u.1/A
Telefon: +36/70/328-4114 Iroda(8-17 h-ig): +36/44/950-242
Email: wirax.hungaria@gmail.com
.
.
A WIRAX-HUNGÁRIA ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉKEKET,ALKATRÉSZEKET A LEGKEDVEZŐBB ÁRON A KOCSORDI KÖZPONTI TELEPHELYÜNKÖN VÁSÁROLHATJA MEG,A LEGRÖVIDEBB SZÁLLÍTÁSI IDŐVEL,AMI INGYENES!!!Egész évben díjmentes házhoz szállítás,legkedvezőbb árak Kocsordról,a WIRAX-HUNGÁRIA KFT.KÖZPONTJÁBÓL!!Keressen bennünket a Wirax-Hungária KFT.központi telephelyén Kocsordon(Mátészalkától 2 Km-re,a 49.sz főúton)!!

Tel.:+36/44/950-242;+36/44/950-090(Alkatrész részleg)

Mobil: +36/70/328-4114 Alkatrész: +36/70/615-9029

ZÖLD ÚT-ÉPÍTŐ Kft - Tata (Komárom-Esztergom)

Weboldal: www.zold-ut.hu
Cím: 2890 Tata, Agostyáni út 78
Telefon: +36 34/382-648, +36 30/277-3011
Fax: +36 34/382-648
Email: zoldut@zoldut.com
Cégismertető

A Zöld út Fuvarozó és Szolgáltató Kft. 1997 áprilisában alakult, tulajdonosi körét tekintve családi vállalkozás.

Tevékenységek elsősorban:

- útépítés
- vasútépítés
- gátépítés
- vízrendezés
- zöld mezős beruházások
- valamint ezekhez kapcsolódó egyéb mélyépítési
tevékenységek.

Tatai központú telephellyel és – munkáink hatékonyságát elősegítő – néhány kihelyezett külső részleggel rendelkezünk.

Rendelkezünk:

- gumikerekes kotrókkal,
- lánctalpas kotrókkal,
- homlokrakodókkal,
- dózerokkal,
- hengerekkel,
- gréderekkel.

Ahogy munkánkat, úgy fejlesztéseinket is a legjobb minőségre való törekvés jellemzi, ezért a legjobb gyártóktól szerezzük be gépeinket, példának okáért a Caterpillar, a Bomag vagy a New Holland.

Társaságunk szállító, építőipari és rakodó kapacitása a fokozatosan növekvő igényeknek megfelelő új és felújított gépekből tevődik össze.

Szakembereink tudása és tapasztalata szilárd alapokat biztosít társaságunk eredményes működéséhez.

Nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, a munkabiztonságra és a dokumentáció kezelésre.

Vállalatirányítási rendszerekből cégünknél bevezetésre került

- ISO 9001:2009
- KIR 14001:2005
- MEBIR 28001:2008.

A vállalkozásunk saját eszközei lehetővé teszik, hogy a tevékenységünket teljes körűen önállóan elvégezhessük. A fejlesztés irányát elsősorban a műszaki színvonal – gépeink átlag életkorának csökkentése – szakszerű karbantartása határozza meg.

Zsobrák Imre Temetkezés - Osztopán (Somogy)

Weboldal: Nincs
Cím: 7444 Osztopán, Fő u 36
Telefon: 30/605-3276, 30/347-6744
Email: zsobrak50@freemail.hu
.
.
Temetkezési Szolgáltatásaink :

Temetkezés
Koporsós: az általunk tartott - szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő .

Urnás: hamvasztás ügyintézése akár 2 napon belül.

Teljes körű ügyintézés: vállaljuk a sírnyitási engedély és a halotti anyakönyvi kivonat ügyintézését, a temetési szertartás teljes körű lebonyolítását

Halottszállítás: gépjárműveinkkel vállaljuk az elhunytak belföldi halottszállítását, és az ezzel kapcsolatos teljes körű ügyintézést.

Éjjel-nappali ügyelet: éjszaka és hétvégeken működő ügyeleti számunk: 30/347-6744
Mobil: 30/605-3276

Temetői munkák: sírhelyek hantolása, exhumálás, virágbeültetés, sírkő szétszedése temetés előtt majd tárolása

Koszorúk, sírcsokrok rendelése

Szeretnénk segítő partnerei lenni mindenben.
Kérjük, hogy felmerülő kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Ugrás a lap tetejére